am mai comandat si eu pachet.
primesc raport zilnic...om de nota zece!
am mai comandat si eu pachet.
primesc raport zilnic...om de nota zece!
Multumesc mult Todosin pentru comenzi. Oferta este valabila in continuare.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Am incheiat inca un proiect cu @ZeTTu si ca de obicei, totul a decurs perfect!
viaRomania - agentie de turism
@Zettu: daca ai timp disponibil pentru inscriere, da-mi un PM cu toate detaliile necesare (requirements).
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Am incercat si eu serviciile lui Zettu si pot sa zic ca rezultatele au fost mai mult decat vizibile.
Am inscris 3 site-uri si toate au ajuns pe prima pagina
In mod cert voi continua colaborarea cu el.
Well done !!!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ii multumesc si eu lui AntonioTony pentru comanda facuta, si bineinteles ca il mai astept si cu alte comenzi.
Pentru ceilalti, oferta ramane sus, 13 euro - pachetul de 420 directoare romanesti. Astept cereri, cat mai multe.
Multumesc
Foarte profi serviciile oferite.
Multumesc si eu attempt pentru colaborare. Tin sa precizez ca am reinceput colaborarea cu mai multi membrii de pe forum pentru diferite pachete de inscriere in directoare. In continuare mentin pretul, pentru toti memebrii seopedia, de 13 euro - pachetul de 420 directoare romanesti. Multumesc.
ii multumesc si eu lui ZeTTu pentru serviciul oferit si cu siguranta vom mai colabora in viitor.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)