Din pacate, eu nu sunt intotdeauna diplomat si de aceea ma abtin sa intru in polemici dar, intreb si eu, ca orice alt necunoscator, cum vinzi o pagina indiferent de profilul celui care ar apela la acest serviciu ? Sa fie un fel de "
dietatetor" (bun la toate, orice) ? Cel putin asa am inteles din prezentarea facuta de tine. Daca spuneai ca poti aduna 60k likes pe pagina cuiva, fii sigur ca nu mai veneam cu intrebarea asta.
Exact cum a spus si radu4us, cum poate genera trafic direct din Google un link/like pe FB ? Am intrat intr-o dezbatere asemenatoare dar pe un forum international, legata de Twitter stuff, unde majoritatea spuneau ca prefera followers din aceasi arie de interes cu cea a lor, dupa principiul "calitate, nu cantitate", principiu care se aplica destul de bine si la (back)links. La fel si aici: in ce fel ajuta o pagina FB cu nu-stiu-cate likes daca respectivii nu ai nicio treaba cu ce dezvolta fiecare, indiferent ca vorbim de blogs, ecommerce sau servicii ?
Nu contest utilitatea serviciului propus spre vanzare dar daca nu stiu, intreb; nu este mai corect asa?