Per total !
Vali face o treaba de nota 10, recomand calduros pentru serviciile oferite!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Mersi Edi.
Extind oferta pentru inca 5 clienti. Asadar, primii 5 clienti beneficiaza de 1000 de fani la 100 de lei. Bineinteles, se pot comanda si mai multi.
Vand Advertoriale (pr 5)
Vali..am pe cineva care ar dorii cam 10k...in cat timp ii poti aduce, ca sa stiu ce-i pot spune. Ms
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Am colaborat pentru 1000 de fani, recomand !
Mai am nevoie de o oferta pentru inca 3000 de fani, astept PM
Am colaborat cu Vali pentru 500 fani (asa de inceput) si sunt foarte multumit, i-am avut pe toti 500 (+) a 2a zi. Recomand!
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Am colaborat si eu cu Vali pentru 1000 de fani. In 24 de ore am avut 1000+ la pagina si sunt foarte multumit. Recomand cu incredere serviciul sau.
Mersi Vali!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Multam fain de feedback. Acelasi lucru il pot spune si eu despre voi, despre toti cu cei care am colaborat aici, pe seopedia.
Curand voi trece la treburi serioase. Curand veti putea comanda direct de pe site, cu contract si factura. Si mai ales, curand ii voi putea aduce dupa oras (cel putin), cat si varsta.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)