Pagina 14 din 16 PrimulPrimul ... 41213141516 UltimulUltimul
Rezultate 131 la 140 din 158

Subiect: Servicii SEO - Inscriere in directoare, comentarii pe bloguri

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de dudu_tux Vezi Post
    Am comandat pachetul de inscriere 500 directoare internationale. Inscrierea a durat aproape 3 luni.
    Daca iti facea inscrierea in termen de 2 saptamani sau o luna aveai sanse de 90% sa fii penalizat

PS: O intrebare pentru cei care mai apeleaza la inscrierea in directoare, si la care metoda principala de link building este inscrierea in directoare vreau sa va intreb daca ati mai vazut ceva rezultate pozitive, daca site-ul nu a primit penalizari sa altele de genul asta. Intrebarea valabila doar pentru site-urile ce au fost inscrise cu cel putin 3 luni in urma
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dudu_tux este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai dreptate, asa mi-a spus si el de aceea am stabilit sa fie o luna, o luna jumate.De fiecare data cand incercam sa iau legatura cu el si sa intreb care mai e evolutia primeam un "Imi pare rau, sunt in concediu dar ma apuc de luni","Sunt bonlav"...
    Siteul inscris de el pana acum nici o vizita din google..doar dupa numele domeniului.
    Cum pot sa vad daca am domeniul penalizat?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Directoarele internationale aproba greu. Aprobarea poate sa dureze pana la 6 luni in cazul unora.
    In plus, faptul ca un director a aprobat nu implica indexare instanta. Din contra, indexarea link-urilor din directoarele .com poate dura luni intregi.

In ceea ce priveste vizitele, conteaza mult nr de ancore folosite, descrierile. Rapoartele ce spun?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

dudu ...tu ce fel de raport doreai? eu mereu cand dau rapoarte, specific clar, ca acela consta in directoarele parcurse ! nicidecum altfel.
    (Un client m-a intrebat in ce consta un raport.....si mi-a zis daca ii fac print cu fiecare director parcurs...LOL!) ....sfatul meu...e sa nu acuzi asa repede..si sa ai rabdare..intradevar,,,aceste directoare aproba foarte greu!
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Ai dreptate, asa mi-a spus si el de aceea am stabilit sa fie o luna, o luna jumate.De fiecare data cand incercam sa iau legatura cu el si sa intreb care mai e evolutia primeam un "Imi pare rau, sunt in concediu dar ma apuc de luni","Sunt bonlav"...
    Siteul inscris de el pana acum nici o vizita din google..doar dupa numele domeniului.
    Cum pot sa vad daca am domeniul penalizat?
    Imi pare rau sa-ti spun, insa chiar nu ai dreptate in ceea ce afirmi. Intr-adevar, a fost perioada in care au fost mici probleme personale insa te-am anuntat, nu m-am facut ca ploua.
    Ca sa-ti fac un calcul simplu, inscrierea in 500 de directoare dureaza 25 de zile lucratoare, adica 5 saptamani. Adaugand cele 8-10 zile calendaristice in care am avut eu problemele respective si alte 200 de inscrieri pe care ti le-am facut in plus, ai sa observi ca termenul este de aproximativ 2 luni de zile. In cazul in care doream sa-mi bat joc de comanda ta, fi sigur ca nu-ti faceam inscrierile si punct..nicidecum inscrieri suplimentare pentru intarziere, descrieri in plus ca sa nu fi penalizat pentru folosirea a numai 5 descrieri si alte titluri suplimentare.
    Imi pare rau ca tu nu intelegi prin email sau la telefon aceste aspecte si preferi sa o spui public, desi nu ai dreptate.
    O zi frumoasa.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Daca iti facea inscrierea in termen de 2 saptamani sau o luna aveai sanse de 90% sa fii penalizat

PS: O intrebare pentru cei care mai apeleaza la inscrierea in directoare, si la care metoda principala de link building este inscrierea in directoare vreau sa va intreb daca ati mai vazut ceva rezultate pozitive, daca site-ul nu a primit penalizari sa altele de genul asta. Intrebarea valabila doar pentru site-urile ce au fost inscrise cu cel putin 3 luni in urma
    O sa fiu sincer si o sa-ti spun urmatoarele:
    -site inscris in 500-600 de directoare folosind doar 3 ancore, a fost penalizat(indiferent de numarul de descrieri folosit).
    -daca se inscrie folosind mai multe ancore, descrieri cat mai diversificate si folosind si alte metode de linkbuilding, lucrurile sunt in regula, nu se risca penalizari insa nici nu mai poti spune ca ai crescut in cautari doar datorita inscrierilor in directoare(ma rog, depinde si de concurenta).
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

@ Chivu Mihai
    As fi dorit un raport saptamanal in care sa se treaca linkurile in care a fost inscris siteul.

Stimabile domn Laurentiu,
    Em vrut doar sa imi exprim parerea cu privire la calitatea serviciilor oferite de dumnavoastra.. La telefon mi-as spus ca "trebuie sa fie si clienti nemultumiti si dumneavoastra sunteti unul dintre ei.Nu pot fi toti clientii multumiti". Nu ati acceptat parerea mea si ati vrut sa ma combateti. Nu doresc si nu doream sa continui aceasta discutie, dar se pare ca dumneavoastra ma faceti mincinos.
    Ca sa-ti fac un calcul simplu, inscrierea in 500 de directoare dureaza 25 de zile lucratoare, adica 5 saptamani. Adaugand cele 8-10 zile calendaristice in care am avut eu problemele respective si alte 200 de inscrieri pe care ti le-am facut in plus, ai sa observi ca termenul este de aproximativ 2 luni de zile.
    Imi pare rau sa va spun dar chiar acum m-am uitat pe mail si tin sa va aduc la cunostinta v-am trimis un mail cu descrierile si cuvintele cheie in data de 23.07.2012 si am primit un raport final pe data de 17.10.2012 cu scuzele de rigoare.Fara 5 zile nu sunt 3 luni. Am mai purtat conversatii vreo 3 zile pana pe 20.10.
    Raportul final era
    Cod:
    Evolutie
    Ultimul director
    Lista de directoare

700
    http://findlink.co.uk/
    http://www.directorycritic.com/free-directory-list.html?sort=pr&pg=
    + partea referitoare la linkul siteului +o adresa de mail cu parola creata de dumneavoastra+ in ce consta pachetul.
    Asa trebuie sa arate un raport?
    Acest raport a fost primit dupa insistentele mele si la telefon mi-ati spus ca acest raport este cel de care se vorbea in anuntul de servicii de pe prima pagina.

Referitor la raport mentionez ca in data de 27.07.2012 am cerut un raport saptamanal si am primit pe mail urmatorul raspuns:
    Buna ziua.
    Raport zilnic nu am eliberat pentru ca nu am realizat indeajuns de multe inscrieri incat sa puteti vedea o diferenta.
    O sa revenim cu un raport preliminar undeva la finele saptamanii viitoare, in modul asta puteti urmarii mai precis procesul de inscriere.
    Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati.
    O zi buna.
    ..Lucru care nu s-a intamplat niciodata.
    Referitor la probleme.Am inteles, desi nu m-ati anuntat cum sustinteti ca august este perioada concediilor si am trecut cu vederea.Tot timpul cand v-am cerut explicatii cu privire la progresul inscrierii am primit tot felul de raspunsul precum:
    "In prima saptamana nu inscriu foarte des pentru ca google va poate penaliza siteul".Am inteles.Apoi mi-ati mai spus tot timpul alte chestii prin care sa motivati "evolutia" serviciului oferit.
    Nu o sa pun toata discutia.Sa stiti ca imi pastrez mailurile si pot demonstra oricand aproape tot ce spun (mai putin discutiile telefonice) cu mailurile si discutiile de pe yahoo messenger.
    Totusi tin sa precizez ca atunci cand ati avut probleme de sanatate se intampla pe undeva prin luna a 10.V-am sunat la telefon sa la cer explicatii si dumneavoastra mi-ati spus ca sunteti internat in spital si asteptati asistenta sa vina sa va consulte si sa va trimit un mail pentru ca nu puteti sa vorbiti.
    Lucrul acesta s-a intamplat in data de 17.10.2012 si nu am primit raspuns pana in 20.10.2012 cand v-am mai dat un al 2lea mail, la care tot nu am primit raspuns dar v-am sunat la telefon si stiti si dumneavoastra cum s-a incheitat discutia.
    Imi pare rau ca tu nu intelegi prin email sau la telefon aceste aspecte si preferi sa o spui public, desi nu ai dreptate.
    Oare chiar nu pot eu sa inteleg?
    Pana la urma stimabile sunt aproape 2 luni sau 3? Doriti sa va demontez orice afirmatii mincinoase pe care le faceti cu mailuri?
    Eu spun doar sa va calmati si sa imi acceptati pur si simplu parerea "de client nemultumit" cum spuneti la telefon cand incercam sa clarific cu dumneavoasta aspectele colaborarii.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am zis ca nu accept parerile unui client nemultumit, din contra.
    Pentru faptul ca inscrierea s-a derulat pe o perioada mai lunga, ar trebui mai degraba sa-mi multumesti, nicidecum sa ma acuzi. Am exprimat in mod cert de ce s-a efectuat o inscriere pe o perioada mai lunga.
    Raportul mi se pare perfect valabil. Lista de directoare in care s-a inscris, email+parola, adresa site, pachet ales, descrierile si cuvintele cheie(alea cred ca le aveti deja).
    Ce nu e in regula la raport? Ca nu am trecut data in care s-a realizat inscrierea? Asta e nemultumirea? Eu te-as sfatui ca, pe viitor, sa incerci sa descoperi cum decurge o inscriere in directoare internationale si cand vin aprobarile. Ele depind de mai multi factori, printre care si calitatea site-ul samd(nu am de gand sa ma leg de calitatea site-ului ca nu l-am analizat).
    Eu m-am exprimat clar intr-un mesaj anterior: 5 saptamani perioada minima de inscriere + 2 saptamani inscrierile suplimentare + acele 2 saptamani pentru care m-am scuzat referitor la problemele mele personale. Daca as mai cauta in anale si as mai descoperi si faptul ca am inceput cu un numar mai mic de inscrieri, nu rezulta decat perioada pe care tu o afisezi in topic.
    Nemultumirea ta pare a fi DOAR referitor la data inscrierilor, amanunt neprecizat in raport. Pacat ca pierd timpul oferind aceleasi detalii pe care le-am oferit si la telefon si pacat ca-mi stric topicul cu oferta.
    O zi excelenta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Ca sa-ti fac un calcul simplu, inscrierea in 500 de directoare dureaza 25 de zile lucratoare, adica 5 saptamani. Adaugand cele 8-10 zile calendaristice in care am avut eu problemele respective si alte 200 de inscrieri pe care ti le-am facut in plus, ai sa observi ca termenul este de aproximativ 2 luni de zile. In cazul in care doream sa-mi bat joc de comanda ta, fi sigur ca nu-ti faceam inscrierile si punct..nicidecum inscrieri suplimentare pentru intarziere, descrieri in plus ca sa nu fi penalizat pentru folosirea a numai 5 descrieri si alte titluri suplimentare.
    O zi frumoasa.[COLOR="Silver"]
    apoi spuneti asta
    Eu m-am exprimat clar intr-un mesaj anterior: 5 saptamani perioada minima de inscriere + 2 saptamani inscrierile suplimentare + acele 2 saptamani pentru care m-am scuzat referitor la problemele mele personale. Daca as mai cauta in anale si as mai descoperi si faptul ca am inceput cu un numar mai mic de inscrieri, nu rezulta decat perioada pe care tu o afisezi in topic.
    Nu am cerut inscrieri suplimentare, deci nu stiu de ce mi le-ati oferit, asta in caz de le-ati oferit.
    Din primul post rezulta toata treaba a durat 7 saptamani si din al 2lea rezulta ca de fapt sunt minim 9.
    Observ ca si acum va combateti dumneavoastra pe dumneavoastra.Cand sunt maxim 7 cand minim 9. Va rog respectos sa va asumati ceea ce scoateti pe gura pentru ca o sa isi faca "clientii" o parere proasta despre dumneavoastra.

Se pare ca iar mintiti stimabile.
    Va rog mai spuneti ceva ca sa ajungem la 12 saptamani , adica 3 luni si sa ma declar multumit.
    Totusi ce spuneti de faptul ca mi-ati spus ca imi trimiteti "un raport preliminar undeva la finele saptamanii viitoare" .De ce v-a mai chinuitati sa imi trimiteti un raport cand oricand puteati sa imi dati un link si sa imi spuneti ca ati in scris pana la numarul X?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

apoi spuneti asta

Nu am cerut inscrieri suplimentare, deci nu stiu de ce mi le-ati oferit, asta in caz de le-ati oferit.
    Din primul post rezulta toata treaba a durat 7 saptamani si din al 2lea rezulta ca de fapt sunt minim 9.
    Observ ca si acum va combateti dumneavoastra pe dumneavoastra.Cand sunt maxim 7 cand minim 9. Va rog respectos sa va asumati ceea ce scoateti pe gura pentru ca o sa isi faca "clientii" o parere proasta despre dumneavoastra.

Va rog mai spuneti ceva ca sa ajungem la 12 saptamani , adica 3 luni si sa ma declar multumit.
    Totusi ce spuneti de faptul ca mi-ati spus ca imi trimiteti "un raport preliminar undeva la finele saptamanii viitoare" .De ce v-a mai chinuitati sa imi trimiteti un raport cand oricand puteati sa imi dati un link si sa imi spuneti ca ati in scris pana la numarul X?
    Asta se numeste pierdere de timp! Ce iti spun aici, ti-am spus si in telefon si nu fac decat sa ma repet si sa iau pauze lungi si dese de la celelalte activitati desi nu am de ce sa fac asta. Daca ma simteam cu musca pe caciula, nici macar nu raspundeam. NU, nu caut scuze, expun intocmai ce am prestat si in ce perioada. S-a intarziat cu 2 saptamani si esti nemultumit, ok, e dreptul tau.
    Daca tu crezi ca pentru 20 de euro sau cat ai platit pentru o inscriere in directoare, as fi refuzat sa inscriu, e strict problema ta. Nu imi era greu sa zic: nu am avut timp pentru comanda ta, uite aici banii si apeleaza la altcineva.
    Imi lasi frumos o adresa de paypal sau un cont bancar, iti returnez suma respectiva si ramai si cu inscrierile, putin conteaza. Cat timp pierd aici sa raspund, pot face ceva mult mai util. Eu atat am avut de spus si nu am de gand sa dau replici in care chiar ajung sa ma repet. Topicul asta nu are nevoie de alte 20 de posturi cu acelasi lucru.
    O zi buna si astept detaliile pe pm/email.

PS: Usor cu acuzele sau insultele.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

apoi spuneti asta

Primul post: 25 de zile lucratoare + 8-10 zile perioada mea in care nu am lucrat + 10 zile lucratoare cele 200 de inscrieri bonus.
    In postul 2: acelasi lucru

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Stimabile domn,
    Ati afirmat ca raportul trimis de dumneavoastra este ok.
    V-as intreba respectuos de ce in primul post, cel cu reclama, afirmati ca oferiti un raport de forma : http://www.terra-seo.com/ModelRaport.pdf ? Vi se pare ca cel trimis de dumneavoastra arata ca cel postat in anunt?
    Va rog sa o lasati mai moale cu afirmatiile de genul "PS: Usor cu acuzele sau insultele" pentru ca eu nu va insult si nu va acuz.Imi exprim o plarere intr-un mod civilizat.Este dreptul meu. Ca doar "exista si clienti nemultumiti" cum afirmati dumneavoastra intr-o discutie telefonica.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. recomandare servicii de inscriere in directoare
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2011, 23:11
  2. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th October 2010, 16:54
  3. Oferim servicii de inscriere in directoare!
    De Lucian00 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 24th June 2010, 09:38
  4. Servicii de inscriere manuala in directoare web
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st September 2009, 22:06
  5. Servicii de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th July 2009, 14:33

Permisiuni postare