eu am colaborat si voi colabora cu ramo_mona si nu pot spune decat ca sunt foarte multumit!
ce mi-a placut foarte mult, a fost faptul ca s-a adaptat la toate cerintele mele!
eu am colaborat si voi colabora cu ramo_mona si nu pot spune decat ca sunt foarte multumit!
ce mi-a placut foarte mult, a fost faptul ca s-a adaptat la toate cerintele mele!
Nu e absolut nici un mister! i-am recomandat surorii mele acest forum si vad ca am creat numai mistere pe aici! in fine!
ramo_mona: Pe cine incerci sa pacalesti? Asta e al doilea tau post, si deja ai conturi clona. Ai venit aici ca sa inveti sau ca sa apesi de mai multe ori butonul register?
Pentru restul: eu sunt dispus sa scriu articolele pe care le promite ramo_mona scurt, rapid si accesibil. Pentru mai multe detalii PM me sau vizitati threadul meu.![]()
GeorgeGin, ai fost tare! De unde stii ca aceasta fata doar promite?
Plus ca niciodata un barbat nu va scrie articole mai bune fata de o femeie pe nisa feminin.
Don't be so sure about that.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
odiv: stii ca e destul de dubios ca ramo_mona si anca ar fi "surori gemene" ca fiecare are 2 posturi, si amandoua FIX acelasi limbaj. Intradevar, nu pot scrie pe nisa feminin mai bine decat o femeie, insa iti garantez seriozitatea si dedicarea pe care o arat sunt mult mai relevante decat sexul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)