este incredibil ceea ce citesc... inca nu imi vine sa cred!!!
1. cu siguranta ca ti-ar conveni sa nu mai posteze nimeni dintre cei carora la aprobi mesajele care au link... nu? ( bineinteles... cine are nevoie de continut nou pe site?!? este inutil probabil... ).
2. daca , comentariul nu este pe subiect atunci este la mintea imbecilului ca nu o sa fie aprobat deci... ce rost mai are postarea acelui comentariu daca este doar timp pierdut?!?
3. poate eu am chef sa comentez doar atunci cand ma aleg cu un link "do follow"... asta asa, ca sa nu intreb omul ce imi iese ca ii aduc continut nou pe site! este la latitudinea fiecaruia daca un astfel de comportament inseamna spam. Totusi eu imi pierd din timpul meu ca sa citesc articole pentru a comenta pe subiect cand as fi putut f bine sa ma rezum doar la: "un articol foarte bun"...
Mentiune: nu poftesc sa tin partea domnului Vipe. Si eu comentez pe bloguri "do follow" pentru a obtine linkuri in timp ce ma destind afland lucruri noi ( este un double win: citesc ceva interesant - daca am noroc de blog de calitate sau cu subiecte interesante pentru gusturile mele - si ma aleg si cu link! ). Am sarit ca ars mai sus doarece nu pot sa ma consider spammer... si faza cu cat ma platesti... absolut uluitor!!!!!
PS: am bunul simt sa folosesc numele meu... NU CUVINTE CHEIE!!!

Răspunde cu citat