faza e in general cu oamenii... se obisnuiesc ca muncesti pe bani putini si apoi te fut la cap toata viata si mai au pretentia sa le asculti orice cerinta si sa percutezi un an de zile pentru 100 euro amarati.
faza e in general cu oamenii... se obisnuiesc ca muncesti pe bani putini si apoi te fut la cap toata viata si mai au pretentia sa le asculti orice cerinta si sa percutezi un an de zile pentru 100 euro amarati.
Pai pt asta sunt incepatorii.... pentru zgarciti. Mai era cineva aici care facea bannere pt 1$. Toata lumea i-a sarit in cap. Mie mi se pare normal ca incepatorii sa lucreze pe sume mici, pentru ca riscul de a da gres e mai mare...
Da, intradevad normal ca incepatorii sa lucreze pe bani mai putini insa ce experienta ti-o trebui sa inregistrezi in directoare...aici nu stiu. Pentru restul da, trebuie ceva experienta.
Nu vreau sa imi sari la beregata si nici sa se creada ca spun ca incepatorii nu au drepturi, insa... Nu crezi ca atata timp cat nu stii ce safaci si nu stii cat sa ceri ar fi mai bine sa lasi omul pe seama altora si tu sa te apuci sa inveti pe propria piele?
Adica, ok, inteleg, esti nou, toti am fost odata, dar majoritatea am invatat si experimentat prima data pe pielea noastra, apoi ne-am permis sa "ne batem joc" de altii... Nu stiu, cel putin asa am procedat eu ... Nu crezi ca ar fi mai corect pentru toata lumea asa?
In fine, pacat de clientul respectiv si mai ales pacat ca nu se documenteaza mai intai ... Sper sa nu il aud revoltat mai tarziu ca "uite ce am patit eu...", pana la urma si-o merita cu varf si indesat.
Succes si sper sa iti reausesca experimentul...
Later edit:
Doar asa "for the record", pe keywordurile alea te bati cu cateva siteuri consacrate in domeniu, de care se ocupa cativa seo de top din RO, asa ca, fara un buget serios, fara un plan si o strategie bine pusa la punct, si mai ales fara sa stii exact ce trebuie si cat sa faci nu o sa ai nicio sansa... Ia-o ca pe un sfat nu ca pe o remarca rautacioasa, nu am nimic cu tine, dupa cum am mai spus: clientul este cel care greseste aici, nu tu. Daca el spune ca nu e mare concurenta acolo... ce intelege prin asta? ca nu sunt multe pagini concurente?? Da, ok, dar primele din cautari sunt atat de bine infipte acolo incat ... Nu se rezuma totul la cantitatea de concurenti, mai ia in calcul si calitatea concurentei!
Ultima modificare făcută de Toto; 11th February 2009 la 09:49.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
ca incepator faci asa : te ocupi de proiectele proprii pana inveti si faci experienta , pe urma "ai cu ce te lauda " , ii arati clientului ce ai facut si la ce rezultate ai ajuns si ceri o suma mai considerabila
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
OK, mersi pentru sfaturi. Am inteles, se poate inchide topicul
Ca sa nu mai deschid alt topic (nu gasesc unul despre aceasta discutie) , va intreb si eu aici ceva.
Daca fac un site de versuri si pun versuri la melodii pe ele, nu se considera duplicate content? ca versurile ar trebui sa fie lafel la toti.
Sau la un site de colinde, nu e duplicate content? Am 100 de colinde intr-o baza de date si ma gandesc ca le ia drept duplicate content.
Invatati sa va respectati munca dracului ca stricati piata cu preturi de amatori dupa ce ca rromanii sunt zgarciti din nastere ...
Bunicul meu avea o vorba : orice bou a fost mai intai vitel .
Si incepatorii au dreptul sa practice meseria pe care si-au ales-o sau pasiunea pe care o au . E corect sa practice preturi mici , dar tot corect e sa spuna clientului cu cine au de-a face...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)