salut,
a avut cineva experienta cu aceste 3 banci si Internet Bankingul lor?
aveti alte recomandari pentru IB de calitate - pe persoana juridica, inafara ce acestea 3 (exclus ING romania)?
salut,
a avut cineva experienta cu aceste 3 banci si Internet Bankingul lor?
aveti alte recomandari pentru IB de calitate - pe persoana juridica, inafara ce acestea 3 (exclus ING romania)?
Salut
Eu folosesc ING atat pentru mine cat si pentru firma si n-am avut niciodata probleme.
Nu m-as complica cu libra bank si alte banci obscure, daca vrea cienva sa-ti vireze bani si nu are internet banking trebuie sa caute sediu libra si nu cred ca sunt peste tot.
Retired
multumesc de relpy,
asa vrea sa adaug ca ma intereseaza pentru transferuri valutare, nu cu Romania - nu ma intereseaza sa aibe sau nu multe unitati.
(apropo de asta, ING nu are decat 3 unitati in bucuresti, restul sunt franchise si nu accepta depunere numerar)
Cu libra lucrez din 2004, versiunea actuala de IB are cel putin functionalitatile ING homebank plus diverse alte servicii suplimentare.
Probabil nu ofera chiar toate serviciile unor banci mai mari(ex. incasari cec-uri externe), dar nici ING-ul nu o face pentru clientii mici/medii(pf/pfa/micro/imm-uri, etc...).
Banca Transilvania - IB (care include si transferuri prin WU) - 1 leu / luna.
Banca Transilvania deasemenea.
D R G
Din Februarie 2014 ING percepe un comision de 2% care se adauga la cursul de schimb ( ex curs ing: 1 EURO - 4.3 RON + 2%) pt tranzactiile in valuta (fie ca platesti sau primesti).
Daca ai cont in valuta - 50 de centi lunar - taxa de administrare cont
Si eu am cont la ING, dar il voi inchide si raman cu cel de la Transilvania pt ca am mai multe avantaje.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)