Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: IB comparatie LibraBank vs BT vs OTPbank

sty1129 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de whitet Vezi Post

lucrezi cumva cu valuta? stii ce comision percep pentru plata in USD catre banca din UK?

Am folosit IB de la Transilvania, pe firma din 2009-2011. Mergea foarte bine, meniu usor de folosit, singura problema la vreamea respectiva era ca trebuia sa instalezi un certificat calificat pe fiecare calculator de pe care voiai sa folosesti aplicatia. E drept ca autentificarea era doar cu user si parola. Acum au si cu token/sms, deci banuiesc ca nu mai trebuie, dar e de verificat, era destul de restrictiva treaba.

Am acum de la Garanti, nu te sfatuiesc, sunt cu 5 ani in urma fata de BT.

Ing ok, dar pe persoana fizica.

Tot pe juridic am Bancpost insa nu am apucat sa-l folosesc, m-am poticnit la activare. Par insa destul de ametiti. Ma rog parerea mea, nu pot generaliza.

Sotia are Millennium pe firma, functioneaza bine, putin cam spartan meniul, fara multe functionalitati.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

A mai observat cineva marirea comisionului perceput ptr tranzactiile in lei ING - alte banci, de la 2.5 RON la 3.5 RON? Cam mult, zic eu.

Chiar acum, cand e vremea buna afara ... si mai bine ma duc la banca, cazul meu BRD (spre BRD), sa trimit banii. Daca se merge in aceeasi nota, desi sunt super profi olandezii, poate o sa ma uit cu mai mare interes si la ceea ce au de oferit alte banci.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. comparatie..
    De gigipok în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 22:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •