Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco @ Dec 28 2005, 02:00 PM) [post=8481
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> M-am uitat mai atent pe ofertele de hosting si am remarcat "oarece termeni" pe care nu ii inteleg:
    Care e diferenta intre Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ? Preturile sunt apropiate dar nu stiu cum sa aleg.
    Stimati tovarasi si pretini, nu prea am priceput.
    In trecut dar chiar si in prezent am facut site-uri fara sa stiu ce fel de hosting au (free hosting), fara statistici, doar in html (si acelea uneori cu multe erori). Site-urile au prins relativ repede pr de 2-4, le-am si vandut, pe bani frumosi inca. Inclin sa cred ca lumea se compli] M-am uitat mai atent pe ofertele de hosting si am remarcat "oarece termeni" pe care nu ii inteleg:
    Care e diferenta intre Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ? Preturile sunt apropiate dar nu stiu cum sa aleg. [/QUOTE]
    Stimati tovarasi si pretini, nu prea am priceput.
    In trecut dar chiar si in prezent am facut site-uri fara sa stiu ce fel de hosting au (free hosting), fara statistici, doar in html (si acelea uneori cu multe erori). Site-urile au prins relativ repede pr de 2-4, le-am si vandut, pe bani frumosi inca. Inclin sa cred ca lumea se complica, dar nu exclud ca gresesc.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    373
    Putere Rep
    37

Implicit

Omule ? Ce nu ai priceput ?

Linux Hosting - Inseamna ca pe serverul unde vei pune site-ul tau este instalat Linux ca sistem de operare. Si pe acesta mai sunt instalate diferite daemon servers: apache, php, mysql, etc etc (lista este mai mare, dar astea sunt cele mai importante si nu este obligatoriu sa le folosesti tu, doar apache se foloseste obligatoriu)

Windows Hosting - Inseamna ca pe serverul unde vei pune site-ul tau este instalat Windows ca sistem de operare. Si pe acesta mai sunt instalate diferite daemon servers: IIS, ASP, etc etc (lista este mai mare, dar astea sunt cele mai importante si nu este obligatoriu sa le folosesti tu, doar IIS)

Din moment ce tu faci un site folosind php si mysql normal sa alegi Linux Hosting pentru ca ai aceste "programe" instalate pe server.

Daca folosesti asp de ex alegi windows, pt ca asp e facut de windows .. etc etc

Pana acum nu te-a interesat pentru ca ai facut doar site-uri in html cu imagini si eventual flash si javascript care merg foarte bine pe orice sistem de operare.

In concluzie e cazul sa-ti pui problema sistemului de operare instalat pe severul pe care vrei sa-ti hostezi site-ul in momentul in care ai de gand sa folosesti un limbaj de scripting cum sunt php, asp, jsp, chm .. etc etc astea sunt limbaje server-side .. adica sunt interpretate de server si apoi rezultatul este transmis browserului si afisat de acesta.

Ce stii tu pana acum (html, javascript) sunt client-side, adica sunt interpretate direct de browser si afisate.

Sper ca te`am lamurit sau cel putin ti`am dat idei cam ce cuvinte sa cauti in google

Bafta &#33;

PS: Oricum, acest subiect nu are legatura cu " Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare "
    moviereads.com - flip pages, not content

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de GExGE &#064; Feb 11 2006, 08&#58;47 AM) [post=10036
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Omule ? Ce nu ai priceput ?

Linux Hosting - Inseamna ca pe serverul unde vei pune site-ul tau este instalat Linux ca sistem de operare. Si pe acesta mai sunt instalate diferite daemon servers: apache, php, mysql, etc etc (lista este mai mare, dar astea sunt cele mai importante si nu este obligatoriu sa le folosesti tu, doar apache se foloseste obligatoriu)

Windows Hosting - Inseamna ca pe serverul unde vei pune site-ul tau este instalat Windows ca sistem de operare. Si pe acesta mai sunt instalate diferite daemon servers: IIS, ASP, etc etc (lista este mai mare, dar astea sunt cele mai importante si nu este obligatoriu sa le folosesti tu, doar IIS)

Din moment ce tu faci un site folosind php si mysql normal sa alegi Linux Hosting pentru ca ai aceste "programe" instalate pe server.

Pana acum nu te-a interesat pentru ca ai facut doar site-uri in html cu imagini si eventual flash si javascript care merg foarte bine pe orice sistem de operare.

In concluzie e cazul sa-ti pui problema sistemului de operare instalat pe severul pe care vrei sa-ti hostezi site-ul in momentul in care ai de gand sa folosesti un limbaj de scripting cum sunt php, asp, jsp, chm .. etc etc astea sunt limbaje server-side .. adica sunt interpretate de server si apoi rezultatul este transmis browserului si afisat de acesta.

Ce stii tu pana acum (html, javascript) sunt client-side, adica sunt interpretate direct de browser si afisate.

Sper ca te`am lamurit sau cel putin ti`am dat idei cam ce cuvinte sa cauti in google

Bafta &#33;

PS: Oricum, acest subiect nu are legatura cu " Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare "
    Multumesc pentru raspuns. Am pus bookmark aici.
    Subiectul are totusi legatura pentru ca e "server side" adica, in conceptia mea, cam pe unde ai site-ul.
    Cum spunea si Krumel in Adaugare Site In Directoare Romanesti, sunt sute de site-uri de o calitate foarte buna pe hosting gratuit. Am si un site gazduit pe PC-ul unui amic din SUA. Inainte sa investesc in hosting platit, am vrut sa ma documentez asupra avantajelor/dezavantajelor tipului de hosting dpv SEO, nu neaparat web design. Mi-ai dat destule id] Omule ? Ce nu ai priceput ?

Bafta &#33;

PS: Oricum, acest subiect nu are legatura cu " Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare " [/QUOTE]
    Multumesc pentru raspuns. Am pus bookmark aici.
    Subiectul are totusi legatura pentru ca e "server side" adica, in conceptia mea, cam pe unde ai site-ul.
    Cum spunea si Krumel in Adaugare Site In Directoare Romanesti, sunt sute de site-uri de o calitate foarte buna pe hosting gratuit. Am si un site gazduit pe PC-ul unui amic din SUA. Inainte sa investesc in hosting platit, am vrut sa ma documentez asupra avantajelor/dezavantajelor tipului de hosting dpv SEO, nu neaparat web design. Mi-ai dat destule idei pentru care iti multumesc.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. hosting ieftin
    De Adrian Poputoaia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 14th December 2010, 01:07
  2. Hosting gratuit.
    De Mave în forumul Hosting
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2008, 10:40
  3. Hosting bun?
    De miealex în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 13th April 2007, 20:58
  4. Hosting in ro
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th January 2007, 17:43
  5. hosting...
    De bart7simpson7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th June 2006, 21:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •