Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Script Anti-scan

Afișare hibrid

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit Script Anti-scan

Cine stie de vreun script anti-scan sau macar sa ma ajute cu ip`urile.

Vreau sa fac un script care sa baneze ip`ul respectiv daca scaneaza site-ul (offline saver inclusiv). Teoria e daca vezimai mult de y pagini in x secunde (10 pagini in 3 secunde cam asa) inseamna ca scanezi.
    As face un fel de buffer in baza de date (ultimele 10 pagini vizitate si sa retin timestampu la fiecare) sau o variabila pe sesiune.

Oricum problema este sa nu banez vreun bot de la google. Niste baieti mi-au recomandat site-ul iplists com care are listele de ipuri de la motorarle de cautare. Problama e ca am facut un mic test si botul google care mi-a scanat siteul nu se afla in listele alea.
    Am vazut site-uri mari care isi protejeaza continutul ca au si ban pe timp petrecut pe site (un client nu poate sa stea mai mult de 2h) si anti scan, deci se poate.

Singura solutie ar fi sa ii dau drumu si sa verific fiecare ip banat. daca apartine vreunu companiei google il trec pe accepted list.
    Desigur nu este 100% sigur, cei care scaneaza prin sute de proxyuri nu vor fi gasiti asa usor.

Stiti de unde altundeva as putea sa adun ip`urile ? Sau cum ati face voi un asemenea script.

ps poate topicul ar sta mai bine la Utile

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

am facut scriptul, am adunat cateva *multe clase ale botilor si acum urmeaza testarea reala.
    Vad ca nu e lumea interesata de protejarea informatiilor...adevarat e ca nu multi muncesc cateva saptamani luni pentru adaugare de continut *greu

rollo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    68
    Putere Rep
    37

Implicit

Man, dar teoretic, daca cineva isi pune mintea si vrea intr-adevar sa te "scaneze", oricum va reusi. Va seta spideru sa ruleze mult mai lent, cu pauza si-l va lansa de pe mai multe ip-uri...cu 100$ iti iei foarte multe ip-uri. In fine, daca ai succes, as fi curios sa aflu detalii.

R.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

daca chiar vrea datele si stie meserie sau are $ sparge scriptul sau Baza de date si gata ... dar totusi macar sa nu puna mana pe date oricine care stie de existenta unui offline saver
    Pana si scriptul asta poate fi ocolit dar ideea e macar sa se chinuie

gibi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2007
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

poti frate.
    exista si captcha ... pe care il afisezi...
    totul faci cu sesiunile ...
    gandesti un algoritm si ... apoi totul e pice of cake

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

@gibi nu am inteles ce vrei sa spui, pui captcha la fiecare vizualizare de pagina ?

Oricum scriptul l`am instalat si merge, am prins deja mai multi spam harvesteri ,
    ii baneaza cu placere...

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Scriptul este interesant si din alte considerente. Daca scanarea site-ului e prea rapida si hostingul nu e destul de "tare" sau e shared, risti sa-ti puna site-ul jos. Intr-un astfel de caz banarea ar trebui facuta in cazul in care numar de pagini accesate depaseste o anumita valoare in unitatea de timp. Banarea propriu-zisa nu se face greu, mai greu este sa tii trackingul fiecarui vizitator. Ai folosit sesiuni sau baza de date?

Later Edit: am gasit un script bazat pe bot-trap aici si unul care contorizeaza timpul dintre accesari aici, scripturile pot fi bineinteles customizate dupa necesitatile fiecaruia
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 23rd September 2007 la 11:30.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

da faza cu link`ul ascuns e buna, mai ales daca vad acolo un /admin/ acolo intra prima oara cei care vor sa "investigheze" sau botii, e o capcana usoara.

Plus pe langa avantajele evidente (tine spamerii si alte tipuri de scanari deoparte) mai coneaza la cei care au host platit pe trafic, sau cum zici tu pe un server slab poate omora procesorul.
    Am folosit o tabela care se curata singura, pentru ca trebuie sa retin ultimele pagini scanate, sa ma asigur ca nu e o greseala, si timestampu lor, de obicei botii au cate 2-5 sesiuni deschise simultan, si te convingi imediat care a fost treaba.
    S`a mai intampla sa dea cineva refresh pe o singura pagina is a fost banat (s-a chinuit ceva), normal am scos banul ....

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

fac double post pentru ca nu are legatura cu postul trecut

scriptul a banat cateva ip`uri, care banui ca sunt boti. Dar am o oarecare indoiala. Refferul dupa care au venit este google images/web cu anumite keywords,ciudate. Sigur a fost bot deoarece a vazut cateva pagini pe secunda, intr-o ordine.

Intrebarea este pentru cine stie bine cum functioneaza google.
    Cand dai search este posibil ca un script de client sa scaneze in momentul cautarii site-ul./urile, sa caute deci in timp real imagini sau text ?
    Stiu ca tot google este pe server side dar am din ce in ce mai multe scanri de acest gen.
    Stau si ma intreb cine ar seta botul sa caute pe google, si sa scaneze toate siteurile gasite, intr-un segment de nisa, dupa cine stie ce materiale.
    sper ca m-am facut inteles

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu stiu bine cum functoneaza Google , dar incerc sa raspund pentru ca nu cred ca are legatura cu asta. Bineinteles ca un bot poate cauta mai intai cu un motor de cautare, pentru ca mai apoi sa acceseze site-urile returnate la cautari. Daca cel care l-a facut si-a dorit sa faca asa (de ex. cu intentia de a colecta continut despre o anumita tematica, fie ca e vorba de text sau imagini), atunci asta face.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. anti frame breaker script
    De warrior în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th December 2009, 12:25
  2. campanie anti nesimtiti :))
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th September 2008, 15:55
  3. Script anti flood
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 16:40
  4. Anti SPAM
    De DubluQ în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th March 2008, 02:36
  5. anti plagiat!
    De fabby în forumul Plagiat