Deci in domeniunou nu ai fisierele ????
In cpanel trebuie sa faci asa:
domeniuvechi:
/public_html/.htaccess cu redirect domeniunou
domeniunou:
/public_html/domeniunou/toate fisierele wp
Deci in domeniunou nu ai fisierele ????
In cpanel trebuie sa faci asa:
domeniuvechi:
/public_html/.htaccess cu redirect domeniunou
domeniunou:
/public_html/domeniunou/toate fisierele wp
Pai nici acum nu e clar si nu sunt singurul care nu intelege, dupa cum vezi si tu...
Cand adaugi un domeniu addon creezi automat pe server un subdomeniu corespunzator (domeniunou.domeniuvechi.ro) si un document root, adica un folder corespunzator acelui domeniu. Deci nu va fi un alias! Functie de cum setezi acel document root poti avea sau nu o structura arborescenta functie de vechiul domeniu: domeniuvechi.ro/domeniunou....
Deci un domeniu addon are documente si foldere proprii. De-aia nu ne intelegem, de-aia ti-am zis anterior ca nu trebuia sa merga, de-aia intreaba colegii ce intreaba...!
Deci sa inteleg ca tu ai pus acelasi document root la domeniul addon (home/nume_cont/public_html - ceea ce eu nu am incercat niciodata) sau ca ai creat un alias sau ce?
Poti discuta cu cei de la gazduire sa iti seteze domeniunou.ro ca domeniu principal si atunci pui domeniuvechi.ro ca addon pe un folder care contine doar un htaccess cu redirect, fara sa mai faci o alta modificare. Alternativa este sa faci totul de la inceput, eu nu iti recomand sa ramai pe structura actuala.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)