Imi cer scuze daca nu sunt in categoria corecta (am ales aceasta in ideea in care majoritatea script-urilor ruleaza pe php, asp etc, deci as fi cat de cat in tema). Daca totusi nu am postat unde e OK, imi cer scuze anticipat pentru deranjul echipei de administrare![]()
Exista deja o serie de script-uri de folosit. Unele gratis, altele platite. Observ pe "international" un trend de a se folosi script cu licenta. Desi sunt si eu stramtorata cu banii si nu imi permit inca tot ce trebuie cu licente OK, la script-uri nu imi place sa "sar calul". Asta inseamna ca am lucrat pe phpBB 3 ani pana am putut cumpara un VB. Am doua IPB (instalate prin fantastico, in cpanel) , varianta 1.2 si astept sa am bani sa imi cumpar IPB 2.x
Maine ma pregatesc sa platesc 30 USD pentru un script de licitatii pentru un site de al meu ...
Am observat in cazul unor proiecte romanesti script-uri folosite "ilegal". Exista si o serie de webmasteri care, ca si mine, isi pun problema de a folosi open source pana pot cumpara legal script-ul.
Ce parere aveti despre asta? Va luati un VB sau IPB de pe "locatiile de procurare - descarcare" sau chiar le cumparati legal? Oare merita sa risti sa te contacteze x de la Jelsoft ca vb-ul tau e "cu cantec" exact cand incepea comunitatea sa se miste? La asta ma tot gandesc si cred ca de asta nu am folosit script neplatit legal. Mi-e teama ca, dupa 2-3 ani de munca (si la mine asta inseamna 10 ore pe zi pe putin) ma trezesc cu un "letter" placut si cu somatie de 24/48 de ore. Oare merita?
Voi ce spuneti?

Răspunde cu citat

).