Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Caut o carte de pe care sa invat PHP

websiteanunturi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

Pana la urma m-am insris la un curs de incepatori, e ok...nu stiu daca se merita banii cheltuiti.

Dar totusi vreau si cartea, am incercat sa o comand online pe site-urile specificate si gasite de mine insa nu mai e disponibila.
    Daca exista cineva care o are acasa si nu o mai foloseste si in acelasi timp doreste sa o vanda, astept sa fiu contactat.

Astept si recomandari catre alte carti.

Sutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Vârstă
    39
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cel mai sanatos e sa mergi la un curs pe cat posibil. SI da, citeste cat mai multe tutoriale.

Dar cel mai util (cel putin pentru mine personal) e sa incepi sa lucrezi la proiecte singur. Imagineaza-ti un site teoretic (un site de prezentare sa zicem), noteaza-ti undeva un plan ce sectiuni vrei sa aiba si da-i drumul. Te va ajuta de 100 de ori mai mult practica decat teoria. Cand te blochezi, dai pe google un "php how to" (print an array de ex.) si gasesti raspunsuri pentru aproape orice.

In 4 ani de liceu de info si 3 ani de facultate nu am invatat cat am invatat in dezvoltarea a 2-3 site-uri

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cel mai bine incearca sa faci o aplicatie proprie, care sa includa cat mai multe functii.

Nici eu nu sunt un mare cunoscator al PHP-ului, dar am invatat din practica. Lucrez la o aplicatie proprie, unde invat zi de zi ceva nou. De la introducere, editare, stergere de date din db, pana la generare de pdf-uri, watermark pe poze si trimitere de e-mailuri.
    E mai practic sa-ti faci o aplicatie sau un site pentru tine. Un portal, un forum, un sistem de trimitere de mailuri, un cms. Asa inveti cel mai bine si mai repede.. Exercitiul e mama invataturii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

exact asta fac acum, practica!

Am facut cursul, am invatat foarte putine (a fost un curs de incepatori), am cumparat si cartea pe care o citesc in paralel cu proiectul de care m-am apucat.

Lucrez la un site de anunturi si deja mai am un site pe lista de dorinte.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu am invatat (oarecum) dintr-o carte, php 5 parca se numea. E destul de slaba si nu o recomand. Oricum nu vei gasi in carti ceea ce gasesti pe net. Si cel mai bine e sa incerci tu sa faci aplicatii proprii.

Si inca ceva, daca incerci sa faci aplicatii in php nu te apuca de chestii (aparent) complicate, CMS-uri si alte treburi. Incepe cu lucruri mai usoare, oricum nu vei reusii sa creezi site-uri foarte bune folosind strict php.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

stiu ca apoi trebuie sa invat si ceva javascript...e foarte cerut, am observat

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit Re: Caut o carte de pe care sa invat PHP

@danP eu am început practica cu un joc browser based și mi-a fost extrem de util. Nu am terminat niciodată jocul, dar mi-am convins câțiva prieteni sa se joace și sa Îmi spună ce erori sunt, ce nu le place și m-am chinuit sa îl îmbunătățesc.

Nu era nimic complex, dar m-am lovit de multe și m-a ajutat sa învăț destul de repede.

Cat despre js și jquery, aveam niște plug in uri wp făcute de mine și le-am transformat în Ajax. Mi se pare mai ușor să înveți din practică, pentru ca te lovești mereu de probleme și cauți soluții.

Dar eu nu am ajuns niciodată la un nivel înalt cu scriptingul, e mai mult o pasiune

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut om care stie engleza.
    De broski în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd March 2012, 20:07
  2. De unde invat assembler?
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th January 2012, 22:42
  3. Caut o carte in magazine online
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th June 2011, 12:19
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th January 2011, 22:56
  5. Vreau sa invat!
    De Nica Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th May 2007, 11:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente