6th December 2012, 12:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Cel mai sanatos e sa mergi la un curs pe cat posibil. SI da, citeste cat mai multe tutoriale.
Dar cel mai util (cel putin pentru mine personal) e sa incepi sa lucrezi la proiecte singur. Imagineaza-ti un site teoretic (un site de prezentare sa zicem), noteaza-ti undeva un plan ce sectiuni vrei sa aiba si da-i drumul. Te va ajuta de 100 de ori mai mult practica decat teoria. Cand te blochezi, dai pe google un "php how to" (print an array de ex.) si gasesti raspunsuri pentru aproape orice.
In 4 ani de liceu de info si 3 ani de facultate nu am invatat cat am invatat in dezvoltarea a 2-3 site-uri
6th December 2012, 12:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Cel mai bine incearca sa faci o aplicatie proprie, care sa includa cat mai multe functii.
Nici eu nu sunt un mare cunoscator al PHP-ului, dar am invatat din practica. Lucrez la o aplicatie proprie, unde invat zi de zi ceva nou. De la introducere, editare, stergere de date din db, pana la generare de pdf-uri, watermark pe poze si trimitere de e-mailuri.
E mai practic sa-ti faci o aplicatie sau un site pentru tine. Un portal, un forum, un sistem de trimitere de mailuri, un cms. Asa inveti cel mai bine si mai repede.. Exercitiul e mama invataturii.