Salutare,
Se pare ca am intrat in saptamana erorilor...
Am reusit sa integrez un plugin intr-o tema WordPress, totul functioneaza dupa asteptari insa apare prietenul meu:
Problema care intr-adevar imi da batai de cap este faptul ca acest notice apare doar o singura data, dupa ce urc pe server tema in cauza. Daca dau un refresh al paginii, eroare dispare. Nici macar nu pot s-o reproduc online. Un adevarat cosmar. Am doar un screen: Droplr • Image upload on 2012-12-10 at 12:26:52.png .Cod:UNDEFINED OFFSET 0 in /.../likethis.php on line 39
Desi pare ca totul este legat de zona cokie/cache a browserului, eroare nu se reproduce dupa stergerea cokie/cache.
Linia 39 unde se produce eroarea estesi se afla in urmatorul context:Cod:if(!is_numeric($data[0])) {
In frontend afisez like-urile cuCod:function likeThis($post_id,$action = 'get') { if(!is_numeric($post_id)) { error_log("Error: Value submitted for post_id was not numeric"); return; } //if switch($action) { case 'get': $data = get_post_meta($post_id, '_likes'); if(!is_numeric($data[0])) { $data[0] = 0; add_post_meta($post_id, '_likes', '0', true); } //if return $data[0]; break; case 'update': if(isset($_COOKIE["like_" . $post_id])) { return; } //if $currentValue = get_post_meta($post_id, '_likes'); if(!is_numeric($currentValue[0])) { $currentValue[0] = 0; add_post_meta($post_id, '_likes', '1', true); } //if $currentValue[0]++; update_post_meta($post_id, '_likes', $currentValue[0]); setcookie("like_" . $post_id, $post_id,time()+(60*60*24*365)); break; } //switch } //likeThisIntregul cod il puteti vedea aici:Cod:<?php printLikes(get_the_ID()); ?>
[PHP] liekthis - Pastebin.com
Asa ca... please help! Pentru voi poate este o simpla provocare, pentru mine - cosmar!
Multumesc mult pentru orice ajutor!

Răspunde cu citat