Salutari
Am si eu un amarat de site local,cu anunturi.
oscileaza pe poz 1-2. nu aduce profit ci sutine cateva linkuri.
Anul trecut l-am avut pe Joomla. In iarna m-a banat Google si mi-a blocat pagina cu " acest site este daunator ...bla bla "
Nu am avut ce sa ii fac. si dupa munca de 2 ani l-am sters si am pus alt script.
Intre timp am avut parola la admin schimbata ( de cineva) si nu m-am putut loga. Am modificat-o direct prin baza de date.
Acum o saptamana iar paginile blocate si " acest site contine malware...etc"
Iarasi nu ma mai pot loga in contul de admin al sitului. Recuperare parola nu merge.
La suport hosting mi-a spus ca am o linie de cod inserata ..un <script> in index. Am dat-o jos si am cerut reconsiderare la Google. Mi-a fost aprobata in 24 de ore.
La sugestia hostului am schimbat parolele, am scanat cu x antivirusi, malware etc. PC ul avea ceva malware dar nu parea a avea legatura.
Si peste 2 zile , surpriza iar situl blocat .
Iar am verificat indexul si avea inserat un <iframe> atat in index cat si in admin.php
In cotinuare nu ma pot loga. Sper sa recuperez parola direct din baza de date. Situl mi-a fostiar reconsiderat de google.Cineva se joaca la butoane cu mine.
Din admin nu se poate modifica scriptul. Se umbla doar la setari..
Suspectez niste baieti mai zelosi de la concurenta. Anul trecut am primit mailuri sa vand situl insa am refuzat.
ce pot sa fac? Cum il pot proteja? Sa o iau iar de la capat cu un alt script? De asta nici nu sunt pre amultumit ca e limitat tare la capitolul portal, layout, SEO friendly.
Multumesc

Răspunde cu citat