am intrat in urma cu 5 minute pe gsp.ro si am ramas uimit de ceea ce am vazut acolo:
gsp1hack.JPG
gsp2hack.JPG
am intrat in urma cu 5 minute pe gsp.ro si am ramas uimit de ceea ce am vazut acolo:
gsp1hack.JPG
gsp2hack.JPG
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
o gluma buna (sau nu) a celor de la gsp.ro
am ras cu hohote.
astia nu mai stiu ce sa mai faca in goana lor dupa audienta.
Ultima modificare făcută de superbus; 14th May 2009 la 11:51.
uite la asta nu m-am gandit ... dar ar fii fost prea frumos...
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
rog unul din moderatori sa stearga topicul ... am impresia ca e o campanie de promovare a celor de la gsp
da, lumea a inceput sa se prinda de cad a aparut faza asta pa masinile mai multor fotbalisti, multi dintre ei de care n-a auzit nimeni si cum mingea nu se lipea de ei, nici macar amenintarile nu se puteau lipi. Campanie de marketing ciudatica, care a atras atentia inca de la inceput... acum problema mea e: oare persoanele implicate in chestia asta inca de la inceput: conducatorii frf si liga, fotbalisti, etc... stiau de campanie si s-au implicat MINTIND lumea intreaga sau si ei au fost suprinsi?
marketing viral care le-a iesit ff bine
deja tot online-ul romanesc vb despre asta
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
marketing viral rusinos ...pentru ca eu deja sarbatoream aceasta chestie
da si s-a mai gasit un fraier care a pus pe seopedia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)