Pt. cei care administreaza servere si folosesc apache 2.2, va recomand http://code.google.com/speed/page-sp...cs/module.html .
Pt. cei care administreaza servere si folosesc apache 2.2, va recomand http://code.google.com/speed/page-sp...cs/module.html .
Merci mult de informatie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
M-am jucat putin cu el, siteuri pe drupal si wordpress se incarca ok in firefox & chrome dar nu in IE8, a trebuit sa dezactivez filtrele add_head si rewrite_javascript.
Singura problema e ca modulul nu respecta log levelul de la apache si scrie o groza de lucruri in error_log, au facut un patch si o sa scoata builduri noi astazi care rezolva problema asta si alte update-uri la js minifying.
Site-urile de pe server se incarca mult mai rapid.
Ultima modificare făcută de IonutA; 8th November 2010 la 12:34.
Ce inseamna mult mai rapid, as incerca si eu dar am o retinere sa nu apara alte probleme, nefiind o versiune stabila
WebPagetest - Dulles : www.hookedonfencing.org Fara mod_pagespeed
WebPagetest - Dulles : www.hookedonfencing.org Cu mod_pagespeed
Inca nu-ti recomand sa-l instalezi, inca mai are bugguri si e posibil sa-ti creasca loadul si sa moara serverul.
Acum ma mai joc cu setarile sa vad cum e cel mai bine, poti sa vezi cum merge cu filtre & fara pe site-ul mod_pagespeed Examples Directory
deci mai astept, mai fac ceva custom pentru a reduce din timpul de incarcare pana devine o versiune stabila.
Cine afla primul ca a aparut versiunea stabila sa anunte si pe aici
Am un site facut in iWeb 3.0.1 care omoara apacheul/serverul. L-am scos pana o sa pot sa-l pun per virtualhost si nu pe tot serverul.
L-am instalat pe server si surpriza, face overload mare si inca cat.
Am verificat ipurile care fac conexiune pe serv cu asta "netstat -n -p | grep SYN_REC | awk '{print $5}' | awk -F: '{print $1}'" si surpriza, toate ipurile erau ale servului, cea ce ma face sa gandesc ca modulul asta nu face altceva decat sa citeasca in paralel toate fisierele de pe o pagina tot PRIN APACHE prin HTTP sa parseze si sa reafiseze din nou.M-am lamurit si cu modulul asta,parca e facut de script kids
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)