Sunt si eu interesat de inscrierea in cele 50 de directoare.
Iti trimit acum un PM.
Sunt si eu interesat de inscrierea in cele 50 de directoare.
Iti trimit acum un PM.
Tot ma uitam, tot inscriam... dar mie mi se pare ca in loc sa ia random cele doua titluri si descrieri introduse de mine, tot il baga pe primul.
Altcineva n-a observat acest lucru?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
+ ca as fi recunoscator pentru un algoritm de blocare a reclamelor... is cam multe
Ceva asemanator cu AdBlock+ pentru Firefox (sa blocheze reclamele ca devin foarte enervante cateodata)
Am folosit si eu aplicatia si nu am avut nici o problema, totul a mers mine.
Cateva directoare cer insa backlink, din pacate am uitat sa le notez care sunt.
Iar ca o sugestie,de fapt mai mult o intrebare.
Cum multe directoare folosesc phpLD,si probabil exista o structura standard acolo, nu e posibil sa existe o optiune prin care sa selectam si categoria la care vrem sa inscriem siteul? Si macar la cele care folosesc phpLD sa completeze el automat categoria?![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
E in lucru si asta oarecum. Problema e ca fiecare director are propria lui structura de categorii si subcategorii chiar daca e pe acelasi script. Dar ceva mici automatizari se pot face si aici si treaba asta e pe lista de todo's la o versiune ulterioara de fastIBL.
Momentan ma lupt cu lista de directoare straine si cu finalizarea unei versiuni stabile a aplicatiei careia sa-i pot spune 1.0 fara teama ca are inca buguri sau features neterminate (vezi butonul "update project")...![]()
Pentru cei care au folosit aplicatia si vor sa-mi ofere un pik de ajutor:
Vreau sa fac o revizie la lista de directoare romanesti.
Va astept azi si maine cu propuneri de directoare romanesti free, fara reciprocal si la care nu trebuie sa iti faci cont pentru a adauga un link pe care le-atzi dori adaugate in lista default a aplicatiei.
Multumesc
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 30th June 2008 la 11:45.
Este chiar si un video tutorial, uitativa mai bine, cit despre produsul finit este "de maaaare exceptie", eu l-am folosit si merge struna, cu toate ca sunt citeva directoare expirate, dar nici asta n-ar fi o problema ca poti sa iti pui lista ta, singura chestie care-i lipseste este un raport automat la sfirsit; si punctul cel mai tare al acestei aplicatii este ca e <<< G R A T I S >>>![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)