Am si eu o intrebare, de ce o lasi gratuita aplicatia ?
Eu nu am nici o treaba, dar strici afacerea a cel putin 5 membri de aici.
Ai putea castiga niste bani....
Intr-adevar, m-am gandit si eu destul de mult la faptul ca pot strica afacerile altor oameni si nu-mi doresc acest lucru. Am ajuns totusi la concluzia ca aplicatia mea va avea insa un impact minor asupra vanzarilor celorlalti oameni deoarece:
- nu are o serie de features premium din alte aplicatii (rapoarte profesinale, descrireri detaliate ale directoarelor, suport tehnic la un nivel mult mai ridicat etc) - vezi de ex. cazul phpbb vs. vbulletin sau ipb;
- exista deja pe net aplicatii free de inscris in directoare;
- chiar si aplicatiile pe bani au versiuni trial gratuite care iti permit sa faci f. multe lucruri fara bani.
Deci, am ajuns in final la concluzia ca impactul asupra afacerilor altor oameni nu va fi foarte mare si oricum este bine pentru useri cand exista cat mai multe optiuni pe "piata".
Eu am niste probleme cu aplicatia, nu reusesc sa salvez proiectul dupa ce completez toate campurile.
Pagina unde se completeze numele, descrierea etc... trebuie sa mi-o deschida in browserul pe care il folosesc sau chiar in aplicatie ?
Later edit: intre timp i-am dat de capat![]()
Ultima modificare făcută de Fabius; 7th June 2008 la 07:10.
Am reusit destul de repede sa-l inteles. Nu-i deloc greu de folosit, dar ma ajuta mult.
Multumesc si felicitari pt el !![]()
Tocmai am terminat un mic flash tutorial despre cum se creaza un nou proiect cu aplicatia mea. Il gasiti aici: http://www.fastibl.com/forum/how-to-...roject-t4.html
La partea de creare proiect nou vad ca au aparut cele mai multe probleme/neintelegeri deci aceasta prezentare video ar trebuie sa ajute substantial.
Nu consider ca strica afaceri.
Este o piata pentru orice, si in piata pot aparea oricand playeri. Este de datoria fiecaruia sa contracareze alte oferte de pe piata.
Si ca in orice alt domeniu, competitia nu strica.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu vreau sa fiu rau ,dar nu se cumpara cu ce avem deja de la mmariusel ...
oricum iti urez succes !![]()
Te-as fi crezut ca nu vrei sa fii rau daca puneai un link catre aplicatia mea si in topicul despre website submitter al lui nmariusel....chiar si cu un comentariu negativ ... sau nu puneai acel link aici...![]()
Anyway...ar fi si cam aiurea ca o aplicatie free sa fie cam la fel sau peste o aplicatie pe bani. Daca urmesti unul din posturile anterioare, chiar eu spun ca nu consider aceasta aplicatie ca fiind de nivelul celor cu plata.
Oricum, cred ca ar trebui un topic separat pentru comparatii daca cineva crede ca este necesar. Eu unul nu simt f. tare nevoia asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)