Am mai observat ca - cel putin la mine - tot apar ferestre cu mesaj de eroare javascript. In rest sunt foarte multumit.
Am mai observat ca - cel putin la mine - tot apar ferestre cu mesaj de eroare javascript. In rest sunt foarte multumit.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Multumesc pt. comentarii si sugestii.
- programul alege random o combinatie de titlu/descriere. Evident ca poti modifica ce a introdus automat programul prin modificarea textbox-ului din directorul respectiv;
- poti deocamdata selecta directorul din dropdown-ul din dreapta. Trebuie intr-adevar mai mult aici...
- sunt curios la treaba cu mesajele de eroare, as fi recunoscator daca potzi sa mi le spui aici sau pe pm.
Apar niste mesaje de eroare de JavaScript, din alea urate stil Internet Explorer. Nu cred sa fie de la program, mai degraba de la pagini.
Uite am unul chiar in atasament.
Nu m-am uitat la adresa directorului incarcat in fereastra aplicatiei... inseamna ca a fost romarg.ro. Nu e singurul site care dadea mesaj de eroare.
Se pare ca intre timp s-a rezolvat problema (partea aplicatiei cel putin) ca de cand am descarcat versiunea proaspata, nu mai apar asemenea ferestre.
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 4th June 2008 la 18:45.
thefan are dreptate. selectarea directoarelor sau modificarea listei ar fi foarte utila![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)