Azi am realizat un mic script care verifica pozitia in google pt un anumit cuvant cheie si vreau sa il postez aici, poate e folositor si pentru altii, sper sa nu imi fie considerat spam.
Google position checker
Azi am realizat un mic script care verifica pozitia in google pt un anumit cuvant cheie si vreau sa il postez aici, poate e folositor si pentru altii, sper sa nu imi fie considerat spam.
Google position checker
Cred că ai probleme cu scriptul. Atunci când cauți anumite cuvinte cheie scrise cu diacritice nu mai afișează rezultate!
Cred că unealta este bună. Cam simple și neclare rezultatele dar având în vedere că e făcută de tine, felicitări, sigur o mai "lustruiești" pe parcurs!
scriu pe blogul lui Jorjette.
da, nu am testat la cautari cu diacritice,
accept orice propuneri astfel incat sa fie cat mai folositor scriptul
implementează paginare javascript pentru rezultate, și pe fiecare pagină afisează clar poziția, adică dacă apar pe locul 4 in primii 10, arata ce domeniu si cu ce pagină e pe locul 1, 2 si tot asa ...
Fă grafica scriptului mai "frumoasa" si adaugă protectie pentru boti, ori un răspuns la o banala problema de matematica ori sa introduca litere lipsa dintr-un cuvant, oricum ar fi, nu baga imagini captcha, se va incarca scriptul greu pe server
Centrează si folosește tot spațiul din grafică, nu afișa mic într-un colț!
scriu pe blogul lui Jorjette.
eu de exemplu am cautat numele blogului meu, pe ro, si nu ma gaseste deloc. gresesc undeva?
ai setat google.ro iar la limba : ro ?
trimite-mi te rog pe pm numele domeniului sa fac o verificare
Am testat si eu acest tool, iar site-ul pe care il promovez se afla pe locul 18 in google.ro dupa cautare cuvant cheie, iar in tool-ul tau imi zice ca nu se afla in top 50, lucru neadevarat. Concluzia...este ca tool-ul nu functioneaza corect![]()
Ai facut cumva cautarea logat in google? Daca da, incearca fara sa fii logat.
Toate rezultatele pe care le-am avut eu au avut o marja de eroare de plus minus 10 pozitii. Deci... pe aproape. Oricum, felictari.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)