m-a intrebat un prieten cum se poate inregistra pe forumul seopedia.ro
dupa o jumate de ora de cautari nu am gasit nimic, nici el
mentionez ca a citit regulamentul inainte
cum se poate inregistra ?
m-a intrebat un prieten cum se poate inregistra pe forumul seopedia.ro
dupa o jumate de ora de cautari nu am gasit nimic, nici el
mentionez ca a citit regulamentul inainte
cum se poate inregistra ?
Mi se pare ca nu se mai pot face conturi pe forum. Asteapta raspunsul unui administrator sau moderator.
in progress...
Si eu am incercat sa-l caut ca sa i-l arat, dar n-am gasit. Initial am vrut sa rad la intrebarea asta pana m-am omorat cautand.
Momentan inscrierile sint oprite ptr public, cred ca au fost adaugati doar 2 oameni de atunci, oameni pe care ii cunoastem.
Momentan ne lipsim de useri noi, trebuiesc stabilite niste lucruri.
Scuze.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Lasa ca e bine, prea au exagerat cu haosul noii veniti.. si mie chiar imi place haosul.. dar nici macar haosul nu l-au facut cum trebuie.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ar trebui totusi scris undeva ca nu se mai pot face inregistrari, tocmai am cautat si eu vreo 10 minute linkul ala.
Neata, la fel cum la facultate am prins adminterea "pe bune" adica examen si nu dosar, la fel am prins si aici inscrierea cu "scrisoare de intentie".
Cei care doresc si sunt motivati sa invete sau sa faca parte din aceasta comunitate nu vor fi opriti de un email.
Acum.. depinde ce se doreste, vorbim despre cantitate vs calitate
PS: eu sunt pentru exprimarea dorintei de aderare in scris.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Cred ca am asteptat aproape 1 an vestea asta. 1 an este de cand nu am prea intrat pe forum pentru ca s-a deschis tuturor si devenise un consumator prea mare de timp in activitatea de a filtra informatia care a devenit din ce in ce mai diluata cu fiecare user nou. Personal mi-as dori o zona exclusivista, cu membri vechi care au acumulat experienta in ultimii ani de activitate.
OkiAGr, userii care se implica in comunitate devin Ambasadori. Iar ambasadorii au o zona speciala ptr ei, exclusivista.
Ptr restul, decizia ramane valabila: vom adauga manual doar unii membri. Cel putin o perioada. Intre timp putem curata din cei actuali, daca e nevoie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)