Visa Classic, works fine![]()
Raiffeisen : de vro 3 ani am un card Mastercard Euro, merge brici. Si pe net, si ATM (intern sau extern) si cumparaturi la magazine (intern sau extern).
- de 3 luni mi-am facut si un card pe USD pentru cumparaturi pe net, deoarece totusi cel pe EUR e legat la un cont cu sume ma maricele prin el, si cu toate aceste fraude am zis sa fiu mai precaut la cheltuielile pe net. Din pacate este limitat pentru a alimenta conturi de online gambling.
Unicredit : folosesc doar pentru operatiunile externe in USD. Nu am card atasat al el, insa si eu ca si altii , am asistentul meu de cont pe care il pot deranja la orice ora din zi sau din noapte.
Orice banca are probleme sale la a aintelege anumite probleme ale clientilor. La Raiffeisen am primit raspuns la intrebarea "De ce nu am reusit sa scot in TARA X o suma de bani de pe card ? " - Functionarul bancar "Nu stim" . Iar la Unicredit e o distractie totala la completat formularele pentru incasat cecurile externe. Sunt singurul lor client (al agentiei) care vine cu asemenea cereri.
incercati la tyukriltop;u rgre rewr wreg regqerg ergqra
Ultima modificare făcută de adiflorescu; 24th September 2006 la 23:20.
Banca Transilvania imi place. Au comisioane mici si pana acum nu am avut probleme. In plus in Cluj sunt mai multe oficii BT decat alimentare![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Sincer..politica bancilor nu reprezinta nimic.
Exista si alte BANCI.
Doar ca:
Folosesc BRD de la deschiderea primelor sucursale.
Am un AMARAT de VISA VCD jerpelit si care "merge oriunde electronic" (net)
Folosesc MOBILIS pentru plata facturilor telefonice si "functioneaza ca un ceas elvetian".
Poate ai fost intr-un con de umbra zodiacal sau asa ceva...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)