Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: Pac Pac

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu cred ca e mare paguba-n ciuperci daca nu inveti nimic de la el. Cred mai suntem cateva sute de la care nu ai de invatat, dar ai putea sa dai exemplu sa ne inveti tu pe noi .

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post
    eu unu de-abia astept sa "invat" cate ceva de la el
    Cristi: Ai vazut ca nici sistemul asta cu scrisoarea de intentie nu e mare branza?
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

aici nu cred ca e vorba de facut pe placul cuiva sau sa te faci placut de comunitate, insa vreau sa cred ca aici un singur lucrul inca primeaza, greu de crezut pentru romania, si anume: respectul fata de cei din jurul tau, concluzia e simpla: respecta si vei respectat.

iar la chestiunea ... ca cineva le stie pe toate, aici e la fel de simplu: cu cat stii mai multe cu atat ti se pare ca stii mai putine. multi venim de pe alte forumuri din afara, gen DP sau sitepoint, webmaster world etc. asa ca referirea la aceste forumuri nu ne va da pe spate...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

faza cu scrisorile de intentie nu mi se pare prea normala dar na... daca tot vrei sa fii membru trebuie sa asudezi raspunzand la intrebarile alea.

barosanu ~ nu cred ca o sa inveti nimic de la mine. imi place sa cred ca daca stiu prea multi o chestie nu o sa mai fie castigurile la fel de atragatoare. Chiar de asta am vrut sa-mi fac user pe SEOpedia: sa vad cate persoane care stiu cu adevarat SEO isi impartasesc secretele. oricum totul tine de munca, munca si colaboratori de incredere.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Adevarate "secrete" no sa afle nimeni niciodata de la celalalt, el trebuie sa-si creeze propriile "secrete" din munca si experienta acumulata in trecut.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    faza cu scrisorile de intentie nu mi se pare prea normala dar na... daca tot vrei sa fii membru trebuie sa asudezi raspunzand la intrebarile alea.

barosanu ~ nu cred ca o sa inveti nimic de la mine. imi place sa cred ca daca stiu prea multi o chestie nu o sa mai fie castigurile la fel de atragatoare. Chiar de asta am vrut sa-mi fac user pe SEOpedia: sa vad cate persoane care stiu cu adevarat SEO isi impartasesc secretele. oricum totul tine de munca, munca si colaboratori de incredere.
    asa e romanu domne' da mai putin si cere mai mult

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Draqos Vezi Post
    Adevarate "secrete" no sa afle nimeni niciodata de la celalalt, el trebuie sa-si creeze propriile "secrete" din munca si experienta acumulata in trecut.
    de acord cu tine, insa in acesta ramura a internetului daca o pot numi asa nimic nu este batut in cuie multe din teorii. sunt practic diverse supozitii sau impartasiri din experienta fiecaruia ceva de genu:
    Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Vreau neaparat sa atrag atentia asupra unui lucru.

Toate raspunsurile mele se bazeaza pe experienta personala. Cum cineva tocmai mi-a atras atentia ca de ex. la Adsense, el nu crede ca CTR-ul ar fi principalul motiv pentru cresterea sau scaderea pretului per click, am considerat necesar sa va atentionez ca orice parere personala pe care o am, nu inseamna ca este o informatie oficiala, sau nu inseamna ca nu poate fi eronata.

Eu am invatat multe lucruri de-a lungul anilor, si am anumite rezultate. Imi place sa le impartasesc cu voi, dar nu luati opiniile mele ca "oficiale".

Testati si voi, interesati-va si in alte locuri, samd.
    si shoemoney la fel avea aceeasi chestie precum cristi la inceputul unui post care a starnit valva in lumea SEO-istilor.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu stiu ce va agitati. Eu am facut un thread in care nu cred ca poate cineva sa-mi spuna ca nu am zis tot ce stiam.

E aberant. Ma cac pe ea de experienta daca mor cu ea in mormant. Cred ca fiecare dintre voi ar trebui sa gandeasca la fel.

Crezi ca daca stie si cel de langa tine, iti fura clientii ? Stati voi linistiti ca piata e enorma.

Dinmpotriva, s-ar putea sa deveniti prieteni, si printr-o comunitate ca Seopedia sa devenim intr-adevar puternici si experimentati. Daca fiecare gandeste ca "ce sa spun ce stiu eu" nu o sa rezolvam nimic.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Dragos Flusca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Posturi
    33
    Putere Rep
    33

Implicit

cati ani ai nosfer?
    cu ce proiecte te poti lauda?

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Asa e cand Dumnezeu da bani la toti ...
    Odata cu schimbarea varstei isi va reveni.
    Asta e o atitudine gen Digitalpoint - am incercat sa citesc acel forum dar sunt prea multi iTraderi sau astfel de kk maca ,astfel incat din 100 de mesaje doar 30 sunt readable.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Flusca Vezi Post
    cati ani ai nosfer?
    cu ce proiecte te poti lauda?
    Probabil :
    Cod:
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •