Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: inca un forumist

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Citat Postat în original de DMB Vezi Post
    ... Eu credeam ca aici se vorbeste de SEO, nu de pacalirea potentialului client...
    Eu doar am aratat cum poate fi garantat un anumit numar de vizitatori zilnic !
    Sper ca nu sunt offtopic , dar suntem la prezentare forumisti !
    Astept cu interes raspunsul lui Daniel !
    Mie mi-a placut cum s-a prezentat !

DMB
    DMB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    World WILD Web
    Vârstă
    53
    Posturi
    44
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu era un atac; nici impotriva ta, nici a altcuiva. Am expus un fapt si atit, posturile mele trebuie luate ca atare si nu denaturate sau interpretate. Eu am spus doar de ce imi aminteste numele userului creat aici . Si atit.
    Este un lucru care nu se uita usor, pentru ca la vremea aceea, la data cind a aparut articolul, numarul celor care faceau SEO era extrem de redus. Sa fi fost 10-20 de oameni care stiau despre ce e vorba in toata tara si toti erau listati deja in primele pagini. Si ne cunosteam virtual intre noi. Si in acea vreme nu se vorbeau prestatorii de seo de rau unul pe altul in fata potentialilor clienti. Acum se preactica, am auzit... Deh, scopul scuza mijloacele ...
    Scuze, nu o sa mai deranjez, dar era nevoie de aceasta precizare.
    Ultima modificare făcută de DMB; 7th June 2008 la 01:35.
    Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe mine unul nu ma deranjezi !
    Eu vreau sa invat , asa ca orice parere , din punctul meu de vedere , este binevenita !

Profitabil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th June 2008
    Posturi
    34
    Putere Rep
    34

Implicit

wow. Acum vad si discutii din trecut despre articolul din Capital. Sigur ca poti asigura un trafic din proxy sau alte metode neortodoxe . Dar este absurd sa vrei sa dezvolti o afacere plecand de la premiza ca trebuie sa pacalesti clientul, nu ? Ideea mi-a venit (pachete de design + trafic garantat ) pentru a aduce ceva care sa se diferentieze de ceilalti dezvoltatori. La data aceea prin 2000 ideea a prins in USA. Din traficul receptionat de site, clientul avea si cateva lead-uri in primele saptamani de la lansare. Si astfel intelegea puterea promovarii pe internet. Si, pana la a incheia un contract de colaborare pe termen lung pentru internet marketing era numai un pas. Deci , de fapt, businessul nu era acela de a oferi design + trafic ci de a deschide portite la colaborari pe termen lung. Si apropo nu era vorba de un trafic garantat pe zi (nu am spus si nici nu s-a publicat asa ceva) ci de trafic garantat intr-o perioada acoperitoare de timp de 120 zile, timp suficient la vremea respectiva pentru indexare si pozitionare in top la motoarele de cautare care sa trimita trafic.

DMB, iti dau dreptate daca as urmari firul tau logic. Totusi, daca "comandam un articol" la Capital asa cum s-a sugerat cred ca instinctual updatam si eu site-ul. Site-ul de care vorbesti insa are o vechime de 8 ani de zile in care nimeni a mai schimbat continutul / designul. Poate din lene sau poate pentru ca clientii imi vin din recomandarile altor clienti multumiti (sau din subcontractari ale altor companii ), site-urile de prezentare pe care le detin au ramas la nivelul lor conceptual din 1999. Aderasem la acest forum pt. dezbateri tehnice iar prezentarea noilor membri am facut-o pentru ca asa era regula. Nu intentionez sa par mai experimentat dacat sunt , sa detronez meritul primilor care au facut seo sau altceva. Cand spuneam ca nu am concurenta ma refeream exact la modelul de business pe care il promovam (100% money back guarantee daca nu imi indeplinesc targeturile pe care le asum - numar de lead-uri generate pentru client in prezent ) si nu la seo, design, etc luate pe bucati. Oricum, nu sunt adeptul polemicii iar aceste este singurul raspuns (datorat mai degraba surprinderii mele vazand discutiilor de acum multi ani in urma).

Mai sunt doar cateva ore pana la meciul cu Franta ... asa ca hai Romania !

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Depinde foarte mult in ce constau lead-urile pe situl respectiv. Exista mai multe acceptiuni cu privire la acest termen.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

bine ai venit, cu greutate noul nostru membru . uite cum creste calitatea forumului, pana la urma a fost buna ideea schimbarii (chiar daca nu am fost pro ).

sedere placuta!
    Ultima modificare făcută de No_name; 10th June 2008 la 04:18.

Profitabil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th June 2008
    Posturi
    34
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mike_ppc Vezi Post
    Depinde foarte mult in ce constau lead-urile pe situl respectiv. Exista mai multe acceptiuni cu privire la acest termen.

In general agreez cu clientul ca un lead este :

1. formular de contact completat cu date reale (fara adrese yahoo, etc)
    sau
    2. telefon dat companiei (fie telefonul postat pe site este monitorizat pe apelurile primite, fie este preluat de un call center care raporteaza periodic
    sau
    3. o comanda cu plata finalizata (in cazul magazinelor online)

In felul asta avem un criteriu clar de evaluare a performantelor

Nu iau proiecte in regim de garantare leaduri decat daca conceptul site-ului este facut de mine.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Bine ai venit,si m-as bucura sa impartasesti impreuna cu noi toti,comunitatea Seopedia, experientele tale.
    Oricum,foarte interesanta prezentare.
    Se observa de ceva timp(chiar de cand a impus Cristi Mezei noile reguli de inscriere pe forum si chiar si limitarile mai vechi de a pune link la semnatura decat la o anumit numar de posturi) o cernere continua a valorilor existente si viitoare...Bravo Cristi!!!
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Glide este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd June 2008
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Implicit

faina scrisoare si pot spune ca detii niste domenii beton...incerca sa le dezvolti ca e pacat sa stea asa pe tusa...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un redirect
    De blueeyesromanesti în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th August 2008, 00:34
  2. Inca un director
    De miealex în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2007, 06:14
  3. inca un SEO SPAM!
    De inscaun în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2