Am gasit si eu intamplator acest forum. Ma ocup de promovarea unor site-uri, sunt cam incepatoare, dar imi doresc mult sa invat cat de multe, astfel sper ca voi sa ma puteti ajuta. Multumesc. Livia
Am gasit si eu intamplator acest forum. Ma ocup de promovarea unor site-uri, sunt cam incepatoare, dar imi doresc mult sa invat cat de multe, astfel sper ca voi sa ma puteti ajuta. Multumesc. Livia
Bine ai venit...sper sa devii un membru activ al acestui forum.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Bine ai venit, Livia. Mai spune-ne cate ceva despre tine (stiu eu persoane din Cluj care ar fi interesate) si prin ce metode promovati siturile.
Ultima modificare făcută de mike_ppc; 25th April 2008 la 12:43. Motiv: typo
Bine ai venit!
Se mai mareste numarul persoanelor de sex feminin aici si asta e foarte bine!
(la Latest Blog pune adresa de la RSS in loc de adresa principala a blogului daca vrei sa iti apara link-ul catre ultimul articol sub nume la fiecare mesaj scris aici)
welcome to the club
ce frumoasa intampinare; multumesc sunteti chiar draguti. doar domnisorul Cristian Mezei se pare ca nu doreste sa ma intampine la fel ca voi, sau nu a apucat, in schimb am primit o penalizare din prima, post gresit. Dar invat repede, nu voi mai gresi (asta in cazul in care am acum dreptul sa postez acest mesaj) si ma voi stradui sa fiu un membru activ. papa
welcome aboard, Livia. vad ca pe zi ce trece se mareste gasca din cluj si asta ma bucura foarte tare. se cere neaparat o intrevedere... psaico, tudi? unde sunteti? cand facem o "conferinta"?![]()
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)