Eu ma bucur ca te-am cunoscut , pentru ca ma bucura prezenta unor noi membri , pentru ca in felul asta pot afla lucruri si pareri noi !
Eu ma bucur ca te-am cunoscut , pentru ca ma bucura prezenta unor noi membri , pentru ca in felul asta pot afla lucruri si pareri noi !
Bine ai venit ! Daca ai intrebari, mai ales pe partea de SEM, shoot!
Daca nu e o indiscretie, ce taskuri te-au indemnat spre aceste taramuri ?
1)Multe pagini in site care au linkuri ce contin cuvinte ce sunt cautate pe motor de cautare(google,yahoo si restu planetei)
2)Titlu sa contina cuvintele din link(nr lor invers propotional cu relevanta lor in continut)EX:
Un titlu cu 2 cuvinte are relevanta mai mare decat unul cu 3.
Primul cuvant din titlu are cea mai mare relevanta si scade spre dreapta.
NU folosi cuvinte gen: de,cu,dinspre,pe,la, tra lala si bla bla bla...sper ca ai prins ideea.
3)In meta-description sa ai o descriere foarte aarpoapede continut.Pe net gasesti tooluri de analiza a relevantei continutului.Stradueistete sa scoti 100%
![]()
Cele mai importante cuvinte dupa <body> trebuie sa fie alese cu grija,adica sa contina keyworduri.Google extrage primele 200 de litere.Relevanta lor este de la dreapta la stanga.
4)foloseste headinguri adica cuvinte cheie in<h1><h2> si <strong>...Un sfat: foloseste h1 si strond si modeleazale cu style sau css fiindca google am observat ca nu prea se prinde.
5)Foloseste un sitemap.xml pentru o indexare mai rapida a linkurilor
Cam asta e tot ce trebuie sa stii despre optimizarea unei pagini![]()
Despre pagerank....vom discuta sedinta urmatoare![]()
Multzam de informatii, deadworldisee, dar nu mi-ai spus nimic nou!Ai uitat sa mentionezi si treaba cu URL-urile SE-friendly, mi se pare.
Cred ca trebuia sa precizez ca munca mea se face in proportie de 99% in engleza. Content writing-ul il fac singura, partea de SEO impreuna cu colegii programatori. Stiu f. bine ce e un Page Rank, pt ca mi-am bagat nasul si in link building campaigns, fie ca inscrieri in directoare, fie ca inscrieri de articole de profil pe site-uri specializate. Chiar acum am terminat de scris un astfel de articol...
Cred ca genul acesta de task-uri m-au indemnat spre aceste taramuri.
Cheers, guys, and thanx for the welcome!![]()
Ma bucur ca am beneficiat de o lectie gratuita si o sa fac tot posibilul sa urmez aceste sfaturi SEO !
O sa memorez lectia asta si o sa te si citez de fiecare data cand o sa am ocazia , fara sa mentionez binenteles sursa , lasand interlocutorii sa creada ca aceasta intelepciune tasneste din intelepciunea populara !
Astept cu interes noile sfaturi si de aceea tuturor le doresc O zi buna in continuare !
A...deci vrei ceva nou...SE friendly....daca stai sa tanjesti dupa linkuri SE-friendly o sa iti pierzi cea mai mare parte din timp.
Iti dau un sfat. Creaza-ti urluri SE -friendly ,eu asa am facut si imi merge de 4,5 ori mai bine decat un link exchange de calitate.
Oricum nu o sa iti dau ideea despre cum se face,sorry dar eu as putea sa pierd daca iti sugerez ceva din ideile mele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)