Foarte dificil sa ma auto portretizez, nu sunt un "Seo EXPERT, ARTIST" nu ma intitulez nici macar "Webdesigner" si garantat nu sunt un atot cunoascator in ceea ce priveste "web-ul romanesc sau strain" .

Aici am ajuns datorita fratelui meu, care imi tot povestea de ce se mai discuta aici, atunci cand am considerat ca am ceva de spus, am intrat si am expus cateva pareri personale. Pot spune din acest moment, sunt aici pentru a invata, si pentru a cauta .. mai mult consider ca simnt mai bine pulsul web-ului din acest coltisor al .ro-ului .

Nu ma intereseaza sa castig noi vizite de aici pe site-urile mele, sunt doar interesat sa gasesc ceea ce caut, sa imi fac o parere despre noii veniti si sa exprim o idee daca este cazul .

La inceputuri ca fiecare alt nou venit in "web" , nu stiam nimic, am pierdut bani, investitii proaste, etc .

In momentul de fata ma ocup cu dezvolatrea de noi proiecte si totul sa transformat intr-o pasiune. Petrec in jur de 14 ore in fata calculatorului cu diverse ideii personale, schimbari, stergeri de continut prost ... etc.

Felicitari celor care detin acest forum, si mult succes.

Acesta sunt eu