Salutare tuturor,
Cristina este numele meu, am 23 de ani, stabilita in Cluj-Napoca, dar "acasa" e mereu in Jud. Alba, proaspat absolventa a specializarii Management...
De ce ma aflu aici ?
Fiindca am tot vrut sa fac ceva pe netul asta mare, dar din lipsa de timp am continuat sa anulez start-up-ul. Acum ca beneficiez de timp am zis sa-l folosesc cu cap (macar sa incerc). Si pentru ca nu poti misca nimic fara SEO la greu, pe langa faptul ca e necesar, imi doresc sa invat cat mai multe in acest domeniu.
Pentru faptul ca eram candva foarte buna la desen si pictura (pe care le-am abandonat), pe langa SEO, vreau sa invat si Graphic Design ... deci daca stiti ceva tutoriale faine sau tips-uri pentru inceput, as fi foarte incantata sa le impartasiti cu mine. Mentionez ca am o tabletica grafica pentru a face lucruri mai interesante.
Care e "my first idea" ?
Observ in fiecare zi existenta a foarte multi oameni tristi, pierduti, deprimati sau blocati. Care nu mai reusesc sa progreseze si le este mai usor sa faca pasi inapoi. Care nu-si mai urmeaza visele din cauza altora sau poate pentru ca s-au blocat la o anumita etapa. Si multe alte situatii... Si m-am gandit eu asa sa fac un site cu si despre dezvoltare personala, educatie financiara, cariera si tratamente naturiste cu articole pe care le scriu eu.
Din pacate n-am reusit sa scriu nimic cu adevarat motivational, dar inca studiez reactia oamenilor si incerc sa identific ce-i atrage si ce-i ajuta mai mult. Ei bine, aici am fost putin dezamagita de alegerea lor![]()
Dupa ce reusesc sa dezvolt acest site, impreuna cu paginile de social media, ma gandesc sa incep ceva si pe comert.
Alte hobby-uri : Airsoft
Va multumesc pentru primire si sunt sigura ca nu vom avea parte de evenimente neplacute pe forum !![]()