Salut!
Bine v-am gasit! Sunt Simona. Sunt copywriter. Sunt pasionata de marketing online. Scriu si caut permanent resurse pentru a citi despre tehnicile de optimizare. Asa am ajuns pe Seopedia! Sper sa fie o experienta constructiva!
Salut!
Bine v-am gasit! Sunt Simona. Sunt copywriter. Sunt pasionata de marketing online. Scriu si caut permanent resurse pentru a citi despre tehnicile de optimizare. Asa am ajuns pe Seopedia! Sper sa fie o experienta constructiva!
30 ani
Experienta de peste 5 ani. Am scris pana acum de la continut pentru site-uri si pana la mesaje pentru promovare prin SMS (scrisori de vanzare, scripturi pentru telemarketing, descrieri de produse pentru magazine on-line, articole pentru newslettere, texte pentru campanii de e-mail marketing).
Bine ai venit. Ceva sample-uri pe PM, precum si preturile practicate?
Merci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bine ai venit! Cerga Catalin va fi interesat de zodia ta.
Bun venit!
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Salut Simona, bine ai venit!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)