Numele meu este Ovidiu. Ma bucur foarte mult ca de acum fac parte din aceasta comunitate. Activitatea mea in mediul online a inceput in urma cu un an cand am decis sa ma apuc de decodari de telefoane. Am inceput intai cu un blog pe domeniu gratuit, iar mai apoi, convins de un prieten deja vechi in bransa, m-am decis ca e timpul sa optez spre un domeniu com. Inceputul a fost foarte greu pentru ca nu aveam nici cele mai elementare notiuni despre Wordpress sau oricare alta platforma fiind nevoit sa apelez la prieteni pentru orice lucru marunt, carora le multumesc foarte mult daca vad acest post. In timp am reusit sa ma auto-depasesc si sa aculumez o oarecare experienta incat sa fiu capabil sa pun bazele unui site singur, cu mici exceptii.
De la inceputul acestui an m-am hotarat din nou ca e timpul sa trec la urmatorul nivel, asa ca am inceput un proiect nou, un site cu stiri despre tehnologie si gadget-uri, care, sper eu sa aiba succes. Cam atat despre mine si activitatea mea in mediul online, restul ramane de vazut. Multumesc administratiei Seopedia pentru acceptarea mea si va doresc tuturor mult succes in tot ceea ce faceti. Toate cele bune!

Răspunde cu citat