Salut, sper ca primiti si ramoliti printre membrii?
Sunt cam trecut, sau cel putin asa sustin unii pentru domeniul IT si internet, dar eu sper ca experienta isi va spune cuvantul! Ma bucur ca v-am descoperit!
Salut, sper ca primiti si ramoliti printre membrii?
Sunt cam trecut, sau cel putin asa sustin unii pentru domeniul IT si internet, dar eu sper ca experienta isi va spune cuvantul! Ma bucur ca v-am descoperit!
Bine ai venit printre noi.
Deja nu mai e asa bine! Mai bine ma rezumam la citit!![]()
Mai bine sa stii de la inceput cum "reactioneaza forumul" decat sa ai surprize in viitor. Citeste, analizeaza si posteaza unde ai ceva de spus, desigur argumentat. Nu are nimeni nimic cu tine insa sunt multi care se grabesc spre piata ...
Bine ai venit!
PS - Diminutivul numelui nu prea se pupa cu varsta si poate fi un semnal negativ pentru unii care nu se mai uita la varsta ci doar la nume![]()
Bun venit! Nu dispera, daca ai inceput cu - e un semn bun! Cineva te iubeste!
Karisma, sa dai negative doar de frica ca se indreapta spre market sau pentru ca nu iti place nickname-ul .... e deja dovada de altceva... cut tot respectul pentru cantareata care-ti poarta numele!![]()
Welcome to Seopedia!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)