Rezultate 1 la 10 din 81

Subiect: Buna!

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de sarrah Vezi Post
    Nu sunt dispusa sa investesc niciun sfant atat timp cat exista atatea posibilitati.

sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului.
    Intreb si eu ca unul ce te-a sustinut la inceput, oare tu ce faci? Muncesti sau doar barfesti? eu zic ca decat sa te ciondanesti pe un forum de SEO, ar fi mai bine sa te apuci de munca. Un site poate deveni oricand forum si un forum poate fi oricand un site, insa daca doar discuti in loc sa scrii, sa inveti in loc sa polemizezi, nu vad unde ajungi. Poti face sute de incercari pe free, gen my forum.ro, ablog.ro sau alte platforme, insa pana nu vei avea ceva al tau, la care sa muncesti, sa inveti pe propria piele, e pierdere de timp.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

sarrah este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Intreb si eu ca unul ce te-a sustinut la inceput, oare tu ce faci? Muncesti sau doar barfesti? eu zic ca decat sa te ciondanesti pe un forum de SEO, ar fi mai bine sa te apuci de munca. Un site poate deveni oricand forum si un forum poate fi oricand un site, insa daca doar discuti in loc sa scrii, sa inveti in loc sa polemizezi, nu vad unde ajungi. Poti face sute de incercari pe free, gen my forum.ro, ablog.ro sau alte platforme, insa pana nu vei avea ceva al tau, la care sa muncesti, sa inveti pe propria piele, e pierdere de timp.
    Pai am pe my forum si il actualizez, tin de el ca sa zic asa, sunt "in pas cu vremea" acolo si, considerand ca e frumos si interesant ceea ce fac, iata ca m-am trezit in mijlocul vostru punand intrebari si va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
    Sigur, poate am citit doar prima pagina din 100 de volume, pe care probabil nu le voi citi niciodata, dar, din ce mi-ati spus, munca mea are sanse sa nu fie in zadar chiar daca voi continua pe my forum.
    Da, munca mea poate fi considerata o investitie.
    Interesant ar fi cum un forum poate fi si o combinatie forum-site, adica sa aiba si o pagina in care sa fie date meteo in timp real.
    Pacat ca inca nu ma descurc, altfel nu ma mai complicam pe aici si imi mai atrag si critici, dar sunt inevitabile si criticile.
    @Rapsodia, incerc sa compar posibilitatile si sa vad ce decizie finala voi lua.
    Daca eram asa decisa sa fac public forumul, dadeam link catre el.

@Tom, un raspuns foarte interesant, multumesc frumos!

Acum, pe bune:
    Ar fi cineva dispus sa faca un forum meteo si eu sa postez (in calitate de simplu membru pe acel forum) o luna si sa vada daca e interesant sau nu?
    Daca poate face si o pagina cu vremea in timp real, poate face si bani. (nu vreau bani)
    As putea prelua apoi forumul, sa fie AL MEU, su macar 50-50 ??? Sa pot elimina carcotasii, nu de alta... Si trecem la treaba de la barfe!
    Ultima modificare făcută de sarrah; 22nd February 2014 la 20:09.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Ar fi cineva dispus sa faca un forum meteo si eu sa postez (in calitate de simplu membru pe acel forum) o luna si sa vada daca e interesant sau nu?
    Daca poate face si o pagina cu vremea in timp real, poate face si bani. (nu vreau bani)
    As putea prelua apoi forumul, sa fie AL MEU, su macar 50-50 ??? Sa pot elimina carcotasii, nu de alta... Si trecem la treaba de la barfe!
    Nu pricep "de ce forum". Iti fac eu o pagina pe un site si tu postezi acolo: ce?

Vremea se preia automat, cei care cauta vremea, cauta prognoza pentru urmatoarele x zile si ies.

Ce aduci tu nou? Duminica o sa fie cald, in jur de 20C si blablabla. Asa si?

De ce forum?
    Ce aduci tu ca sa fie considerat "plus valoare"?
    Cum monetizezi? Adsense poate, dar ai nevoie de 2 lucruri: trafic si trafic. Pentru trafic ai nevoie de seo si site (o pagina) = costuri.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

sarrah este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu pricep "de ce forum". Iti fac eu o pagina pe un site si tu postezi acolo: ce?

Vremea se preia automat, cei care cauta vremea, cauta prognoza pentru urmatoarele x zile si ies.

Ce aduci tu nou? Duminica o sa fie cald, in jur de 20C si blablabla. Asa si?

De ce forum?
    Ce aduci tu ca sa fie considerat "plus valoare"?
    Cum monetizezi? Adsense poate, dar ai nevoie de 2 lucruri: trafic si trafic. Pentru trafic ai nevoie de seo si site (o pagina) = costuri.
    Inteleg ca traficul vine in timp, reusind sa captivezi cumva publicul prin continut. Daca cuiva i-a placut prezentarea, va reveni. Nu sunt de acord cu investirea banilor in asa ceva, se face doar din pasiune.
    Analiza situatiei sinoptice si prezentarea hartilor atat meteo cat si a imaginilor din satelit pot atrage vizitatori.
    Se pot face promovari indirecte (tot s-a vorbit de "a face SEO pentru agricultori si tractoristi") dar acestia vor fi interesati, mai ales daca se vine in intampinarea intrebarilor acestora cu prognoze utile in agricultura (apropo, sunt foarte interesati in aceasta perioada de prognoza, in vederea campaniei de primavara)
    Asa ca ar fi utile "interceptari" ale ariilor acestora si atrasi catre forum.
    Deasemeni, astronomii ar fi mereu cu un ochi indreptat aici, daca vor afla (sunt destui amatori)
    Plus valoare ar fi in momentul cand, daca urmariti prognozele (aveti la dispozitie textele de pe net) nu veti gasi date despre cantitatea de precipitatii estimata daca va ploua. ANM mai ales nu da astfel de informatii.
    Plus valoare poate veni si din dialog, cel interesat va intreba ce il intereseaza si, daca raspunsurile vor fi (validate de vreme) bune, va reveni si va capata incredere.
    De aceea doresc forum, pentru dialog cu cei interesati.
    Putin blablabla, mai ales harti si cat mai pe intelesul userului neinitiat in meteorologie.
    In privinta monetizarii nu ma pricep, voi ati spus la inceputul acestui dialog ceva de genul..."faci si bani din asta"

Iata o rubrica ce as tine la prognoza Bucuresti:

Rhenish Institute for Environmental Research - EURAD-Project
    Iata si un exemplu de pagina (cred destul de accesata)weather analysis5

De ce ar avea succes mai mare un forum de IT??

Dar de asta ce ziceti? Cum au reclamele, astia fac bani?http://forumagricol.forumup.ro/about...umagricol.html
    Pe albine le-ar interesa cum va fi vremea...Uite-asa, ca o albina, pot aduna vizitatori...
    Ultima modificare făcută de sarrah; 22nd February 2014 la 23:45.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

@Tom, un raspuns foarte interesant, multumesc frumos!

Acum, pe bune:
    Sa intalezi un forum, doar pentru teste , pentru a vedea cum merge iti poate lua si 2 minute.
    Mai pierzi cateva minute sa faci categoriile, in rest timpul se pierde doar pentru alegerea temei si pentru continut.
    Iar pentru seo, se plateste sau faci singura, la fel si in cazul unei teme.

Nu vad ce mare afacere poti face, iti spun asta pentru ca candva am fost si forum poster pe cand era la moda semnaturile dofollow.
    Nu au succes forum-urile de it si tu speri sa aibe succes forumul meteo... asta e ceva ironic.

Am vazut si eu site-uri de meteo, cam toate nu au continut scris doar 2-3 imagini cu vreme pe saptamana respectiva.
    Ultima modificare făcută de Analiză; 22nd February 2014 la 21:08.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  2. Buna!
    De SilviaM în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th October 2010, 11:36
  3. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  4. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21
  5. Buna
    De Blue în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2009, 09:19

Permisiuni postare