Vă salut,
Sunt Lucian, un istoric pasionat de fotografie, care a ajuns în ultimii ani să se orienteze tot mai mult spre acest domeniu. Dată fiind propensiunea mea spre cuvântul scris, de aici și până la a demara două proiecte online - un blog, Fotografie Cluj (înființat în iunie 2012) și un forum de calatorie si fotografie (iulie 2013, după cca. 5 luni de funcționare pe platforma gratuită ForuMotion) - nu a fost cale lungă.
Ambele site-uri vizează publicarea de recenzii de aparate de fotografiat, sfaturi pentru începători, cât și relatarea unor evenimente locale din perspectiva fotografului (pe blog) sau a impresiilor de călătorie (pe forum). Încerc însă nu doar să-i învăț pe alții fotografie, ci și să mă edific eu asupra unor aspecte, atât în domeniul fotografic, cât și în cel al SEO-ului... deoarece nu cred că trebuie să vă spun vouă asta, dar un site necunoscut motoarelor de căutare va rămâne necunoscut și publicului.
De când dețin ambele site-uri am putut face mai multe observații cu privire la comportamentul motoarelor de căutare (Google, dar și Yahoo sau Bing) comparativ unul față de celălalt, și sper să avem ocazia, în postări viitoare, să dezbatem unele chestiuni legate de site-uri și comportamentul acestora.
Însă, până atunci, vă doresc o duminică excelentă!

Răspunde cu citat