Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Salutari tuturor

Afișare hibrid

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ai venit!

Pt. ca tot esti pasionat de fotografie si incerci sa faci din asta un mod de viata si o sursa de venituri(cel putin asa am inteles eu referinta la cele 2 bloguri), ce parere ai de "inflatia" de fotografi amatori din .ro - inclusiv cei multi dispusi sa investeasca sume respectabile in aparatura profi? "Iegzista" o explicatie :-)?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Bine ai venit!

Pt. ca tot esti pasionat de fotografie si incerci sa faci din asta un mod de viata si o sursa de venituri(cel putin asa am inteles eu referinta la cele 2 bloguri), ce parere ai de "inflatia" de fotografi amatori din .ro - inclusiv cei multi dispusi sa investeasca sume respectabile in aparatura profi? "Iegzista" o explicatie :-)?
    Eu inteleg ca e doar pasionat, nu ca incearca sa traiasca din foto.
    Ce parere poti sa ai despre inflatia de fotografi amatori "cu scule"? Bravo lor, ar trebui incurajati, pentru ca daca se cumpara masiv, sculele se ieftinesc, iar cei care fac fotografii (nu poze) isi pot lua sculele de care au nevoie la preturi mai bune.

Ontopic: bine ai venit Lucian.
    Despre SEO nu stiu ce ti-as putea spune, pentru ca nu stiu inca ce urmaresti anume cu blogurile respective; dar despre foto permite-mi sa iti fac o recomandare: Watch the Online Video Course Foundations of Photography: Composition
    Sper ca nu te simti jignit de recomandarea mea, consider ca e un curs superb din care are ce invata orice fotograf, indiferent cat de experimentat este. Cred ca la Lynda.com ai o saptamana gratis, deci nu implica un efort financiar.
    Trust, but verify.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ce parere poti sa ai despre inflatia de fotografi amatori "cu scule"?
    Avand in vedere ca, cel putin in opinia mea, e un fenomen aproape "sociologic"(altii i-ar putea zice moda sau chiar moft) cu implicatii majore, cel putin, pe partea de afiliere - eram curios de un punct de vedere al unui "insider" al fenomenului. Uitasem de pasiunea ta fotografica in dezvoltare, insa, sper ca nu te-ai suparat

Ontopic: ia-o usor, citeste mai intai forumul - e o adevarata mina de aur dpdv SEO, dar nu numai - o sa-ti ia ceva timp[eu de 7 ani tot nu reusesc ;-)], "actioneaza" conform regulamentului si totul o sa fie in regula. Discutiile interesante/amuzante sunt garantate!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutari !
    De gmircea în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th August 2013, 16:34
  2. Salutari tuturor...
    De Silviu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th April 2011, 18:37
  3. Salutari!
    De Rokko în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 11