Salut, numele meu este Bălașa George, sunt o persoană sociabilă, îmi place să îmi pierd timpul cu rost pe internet, citind tot felul de articole în materie de IT, web etc.
În anul 2010, am inceput să fiu pasionat de webdesign, având un prieten care se pricepea foarte bine, și am zis să încerc și eu.
După aproximativ sase luni am ajuns să stăpânesc destul de bine HyperText Markup Language (HTML) și CSS (Cascading Style Sheets), urmând să deschid împreună cu Alexandru VA (care detinea o firma de hosting) un site dedicat gaming-ului (review-uri, cerințe de sistem + un forum care ajunsese să aiba în jur de 3000 de vizitatori/zi) având acel site m-am putut perfecționa și mai bine, incercând platforme-scripturi noi pe el.
Prin 2011 am pierdut domeniul site-ului, din cauza celor de la ******.**, (nu are rost să aprofundez). De atunci am început proiecte mici prin care să îmi dezvolt capacitațile, fiind o persoană careia îi place să încerce lucruri noi.
Prin martie 2011, am început să invaț PHP, MySQL, JavaScript, JQuery, fiind la un profil de Matematică-Informatică Intensiv și am unde să-mi aprofundez cunoștiințele.
Vă salut incă odată, sper să fiu bine primit printre voi.