Ma bucur foarte mult sa fiu aici si-i multumesc lui Krumel pentru ajutor.
Eu sunt absolventa de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, am un Master in Comunicare. Am lucrat foarte mult in PR & Marketing, dar cea mai mare pasiune a mea este scrisul. Am scris in Dilema Veche, pe liternet, am publicat un studiu sociologic, scriu scenarii, fac un curs pentru copii la Bastilia. Am facut si web content pentru Humanitas, TeamConcept, IndieHours, site-uri de copii etc.
Sotul meu este Art Director / grafician si incercam cumva sa devenim freelanceri, pentru ca vrem sa petrecem ceva mai mult timp cu fetita noastra. In plus, suntem foarte creativi si seriosi si cred ca putem face pentru noi ceea ce facem si am facut multi ani pentru altii. El se pricepe foarte bine la grafica si face layout de site, eu scriu destul de inspirat, as zice. Deocamdata mi se pare complicata partea logistica si mai sondam inainte sa ne facem o firma de layout si continut de site; incercam asa, prin colaborari.
Eu am expertiza in primul rand in limba romana (cred ca e foarte important pentru un editor), in al doilea rand in editare, apoi in toate domeniile in care am lucrat / studiat: comunicare, jurnalism, finante, turism, asigurari, client service, PR, Marketing, parenting.
Sper sa putem colabora si sa va pot fi de folos atunci cand aveti nevoie de grafica / design / continut web.
Succes si la buna reauzire!
Ramona
Exemple: Unu, Doi si Trei

Răspunde cu citat