Bine ai venit!
Bine ai venit!
bun venit pe forum !
Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit si pentru aprecieri!
Ma misc mai greu momentan pana ma acomodez cu platforma pe care ruleaza acest forum si din cauza asta e posibil ca uneori raspunsul meu sa intarzie.
Roby, Redhat, ma bucur sa vad nume cunoscuteMersi!
Valentin, cat de mult voi sta pe aici si nivelul meu de activitate va depinde strict de atmosfera din comunitate. Asa cum am zis m-am inscris dupa ce am vazut un tweet de la Casperel care spunea ceva despre invitatie Scorpions si Adobe Flash, am citit, m-am inscris, am rezolvat, astept parerea celui care a avut problema si bineinteles sa-mi primesc invitatia la concert (stiu ca Scorpions a fost deja). Si ca un sfat pentru viitor, cand vezi un nou venit pe forum, indiferent care ar fi motivul pentru care s-a inscris, ca e pentru a-si rezolva o problema proprie, ca e pentru a participa la un concurs desfasurat pe forum, etc. Ii urezi bun venit si eventual il intrebi de sanatate, dar nu arunci cu fraze de genul celei de mai sus. (just a friendly advice).
Multumesc si celorlalti pe care inca nu va cunosc, dar sper sa ne cunoastem prin discutiile pe care le vom purta, subiectele pe care le vom dezbate, proiectele la care vom colabora (deja sunt foarte optimist) pe viitor.
Si cam atat, ca deja parca sunt la decernarea premiilor Miss Universe (Multumesc familiei, cainelui meu si planetei mama :-))) )
A.. si multumesc si celor care imi vor spune "bun venit" pe viitor)). Si gata.. le-am zis pe toate
.
bine ai venit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)