Sunt din Cluj-Napoca si lucrez in domeniul web-designului. Am si un site de ecommerce si mai multe domenii care asteapta continut.
Ma intrebam de ce nu pot posta un job aici?
Mai incerc....
Sunt din Cluj-Napoca si lucrez in domeniul web-designului. Am si un site de ecommerce si mai multe domenii care asteapta continut.
Ma intrebam de ce nu pot posta un job aici?
Mai incerc....
Hei, bine ai venit!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Bine ai venit. Am impresia ca e limita de posturi la categoria Marketplace. (30 daca nu ma insel)
.
Bine ai venit Paul. Ar fi bine sa treci si pe aici Doresc sa-mi schimb userul de pe forum , prefer sa vorbesc cu o persoana , nu cu siteul tau; in plus e impotriva regulamentului. Si da , nu poti posta in marketplace.... deocamdata.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut. pgpdesign este un pseudonim / acronim (Paul Gabriel Pasztor)... Il folosesc in 1000 de forumuri. E adevarat ca la un moment dat (dupa multi ani) a aparut si un site cu numele asta. Nu am nici o legatura cu ei - dimpotriva - mi-a venit sa ma iau la palme ca nu am cumparat domeniul.
In cazul acesta, meaculpa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut Paul si bine ai venit !
Bine ai venit![]()
bine ai venit pe forum .
Welcome !!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)