Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Hi everyone

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Wow, mi se pare incredibil ce faci. Eu stiu engleza foarte bine dar cand a trebuit sa spell-uiesc un email scurt parca nu mai stiam deloc , apoi sa scrii articole de calitate in romana litera cu litera cu pronuntia literelor in engleza. Amazing. Keep up the great work!

PS: Nu te-ai gandit sa iti faci un proiect si in engleza? Articolele ar fi evident mult mai usor de scris direct in engleza si ai avea si mai multe modalitati de monetizare.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    PS: Nu te-ai gandit sa iti faci un proiect si in engleza? Articolele ar fi evident mult mai usor de scris direct in engleza si ai avea si mai multe modalitati de monetizare.
    Vroiam sa zic si eu acealasi lucru. Ar dura mult mai putin sa scrii un articol si e evident ca engleza stii destul de bine

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Wow, mi se pare incredibil ce faci. Eu stiu engleza foarte bine dar cand a trebuit sa spell-uiesc un email scurt parca nu mai stiam deloc , apoi sa scrii articole de calitate in romana litera cu litera cu pronuntia literelor in engleza. Amazing. Keep up the great work!

You have a point... It would be much more easier for me to write English articles... But at the moment I'm working on those two websites in the signature and I don't know if I can manage a third one... Because I'm doing this all by myself... Let's say I could take care of an English project... But... Without any help my affiliation website with Romanian content will stop growing... And I really can't afford that... Because it's my main income source... Anyway... I will think about this very good.

CinCin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Iasi-Bacau-Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Wow, esti de admirat.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun venit pe forum, felicitari pentru ce faci!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de balauru8269 Vezi Post
    You have a point... It would be much more easier for me to write English articles... But at the moment I'm working on those two websites in the signature and I don't know if I can manage a third one... Because I'm doing this all by myself... Let's say I could take care of an English project... But... Without any help my affiliation website with Romanian content will stop growing... And I really can't afford that... Because it's my main income source... Anyway... I will think about this very good.
    Again, nu ma repet , numai cuvinte de lauda , felicitari pentru ce faci!

Din cate am inteles programul care-l folosesti tu are si pentru italiana, nu? Se asemana destul de mult italiana cu romana, oare nu merge sa fie adaptat si sa poti scrie mai usor fara litera cu litera ? am vazut pe net ca afirma cineva asta "In the last two days I've played with Dragon Naturally Speaking 8.0 Italian version and found that training and voice recognition is almoust the same as Romanian from a phonetically point of view (both languages are Latin based, very similar in fact when it comes to vocals or other sounds) and even without too much training or a quality microphone, I have reached a very good speech recognition rate. " , ti-ar fi mai usor oare ?

probabil ai cautat si stii si tu, totusi am zis ca mai bine imi dau cu parerea decat sa nu .

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Tot respectul din partea mea, pentru faptul ca ai ales sa lupti sa sa mergi mai departe si nu sa te resemnezi. Daca ai nevoie de ajutor poti sa il ceri oricand si daca pot, te voi ajuta.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Lasa sa ramana la varianta cu limba engleza, ca e cea mai recomandata in cazul asta.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Again, nu ma repet , numai cuvinte de lauda , felicitari pentru ce faci!

Din cate am inteles programul care-l folosesti tu are si pentru italiana, nu? Se asemana destul de mult italiana cu romana, oare nu merge sa fie adaptat si sa poti scrie mai usor fara litera cu litera ? am vazut pe net ca afirma cineva asta "In the last two days I've played with Dragon Naturally Speaking 8.0 Italian version and found that training and voice recognition is almoust the same as Romanian from a phonetically point of view (both languages are Latin based, very similar in fact when it comes to vocals or other sounds) and even without too much training or a quality microphone, I have reached a very good speech recognition rate. " , ti-ar fi mai usor oare ?

probabil ai cautat si stii si tu, totusi am zis ca mai bine imi dau cu parerea decat sa nu .
    I don't know if it would be easier or not... It would mean to take it from scratch... I will stick to English... Maybe, in a few years, someone will make a voice recognition program like this with Rumanian language implemented.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Mi s-a ridicat parul, esti de apreciat ! Sa fiu fulgerat la prima ploaie daca scriu doar sa ma aflu in treaba . Te salut, sunt placut impresionat.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •