Salutare tuturor! ... Cred ca v-ati dat seama cum ma cheama... Am 22 de ani, locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu si tot o sa mai stau si sunt student la ASE, Cibernetica in anul 3.
Ocazional ma mai ocup si cu webdesign ( doar pentru prieteni ) si recent am primit o "provocare" din partea unui prieten ... am un domeniu, cu un nume foarte bun pe care vreau sa-l urc in Google, motiv pentru care am considerat ca e timpul sa-mi fac un cont pe SEOPedia ( sa nu se inteleaga ca o sa urc domeniul si gata ... stiu ca sunt urat, dar nu e asa ). Citesc forumul ocaziol, de aproape 4 ani, doar din pura curiozitate deoarece mi se pare un domeniu foarte fascinant, este intr-o continua dezvoltare, mereu apar lucruri noi, mereu dispar si mereu trebuie sa fi la curent cu ultimile noutati.
La capitolul SEO sunt incepator, pana in momentul de fata nu am avut nici cea mai mica legatura cu el, in afara de baza ( un titlu, cuvinte cheie, descriere, tagurile H1-H6, sitemaps, etc ... toate chestiile care sunt necesare oricarui website ) ... baza care odata ce am inceput sa ma documentez s-a cam dus pe apa sambetei. Am ramas surprins sa vad ca Google nu prea mai tine cont de cuvinte cheie si de tagurile h1-h6 ... tag-ul h1 putand fi foarte bine inlocuit cu un simplu text in headerul paginii ( asta nu inseamna ca de azi inainte nu o sa le mai folosesc )
Oricum, pentru moment inca sunt la capitolul studiu si citesc absolut tot ce prind![]()

... Am 22 de ani, locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu si tot o sa mai stau si sunt student la ASE, Cibernetica in anul 3.
Răspunde cu citat