Sunt Adriana si imi place ceea ce fac. Vreau sa stiu mai mult si mai trag cu ochiul pe forum sa mai invat de la voi catve ceva. Imi mai dau si eu cu parerea pe ici pe colo.
Sunt Adriana si imi place ceea ce fac. Vreau sa stiu mai mult si mai trag cu ochiul pe forum sa mai invat de la voi catve ceva. Imi mai dau si eu cu parerea pe ici pe colo.
just...leave me alone
Salut, bine ai venit!
Totusi ce iti place sa faci ?
Mult succes!
Pai nu mancare, nu curatenie............ar mai ramane partea asta de internet. deci in place sa Gugălesc.
just...leave me alone
Pai cam cu ce va ocupati si voi. Probabil ca bulina e una veche. Chair.....nu prea imi mai aduc aminte de ce am o bulina rosie......ca doar nu sunt infractoarea mov. Era parca ceva de prin 2006 legat de un spam daca nu ma insel,nu? Care by the way.......nu era spam
just...leave me alone
Adriana, bine ai revenit.
Ai putea totusi sa fii mai explicita cu ceea ce faci, noi de exemplu nu facem toti acelasi lucru, si s-ar intelege gresit.
De exemplu: ai un site (sau mai multe) si incerci sa ...
Incerc sa scot si eu de-o manichiura de pe net, am mai multe situri, pe diferite domenii de activitate. daca dau aici linkuri , imi da admin la buline de-o sa cred ca am pojar.
Bine ai venit...inapoi..ca vad ca ai cont de prin 2006![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ei, 2 linkuri in semnatura poti sa-ti pui, sa nu zici ca suntem rai![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Bine. O sa postez.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)