Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Hai salut natiune !

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    32

Implicit Hai salut natiune !

Mda .. deci .. Hello World !

Pe mine ma cheama, deci ma numesc, ca asa mi se zice ... Cristi. Altii ma stiu de Poison.

Cica tre' sa scriu aici prima data, so.. let's do this.

Sunt nou in domeniu asta al siteurilor. De fapt nu chiar nou, am mai avut un site sau 2 intre anii 1998-2000 . Apoi m-am lasat . Daca ma gandesc bine, atunci SEO nu insemna nimic. De fapt google nici macar nu avea un cuvant de spus prin anii aia .

Acum incerc s-o iau de la 0, si vad ca in anii astia am pierdut o oportunitate destul de buna de a construi ceva .. pe internet. In anii astia vad ca s-a dezvoltat ffff mult, si sunt o gramada de oportuntati de a "face bani", iar pana acum pt. mine internetu s-a rezumat la cateva forumuri, mess, si cam atat.

Intre timp, afacerile mele din Real Life au de suferit din cauza crizei, si am decis sa renunt. Luna asta imi lichidez ultima afacere. O sa-mi incerc norocu' pe net. Sunt baiat destept si invat repede.

De fapt nu criza m-a facut sa incerc o afacere pe internet, ci un stupid accident rutier de acum 3 luni. Am stat prin spitale ceva timp, si acum stau mult timp inchis in casa, medicamentatie, teste , etc etc.. deci implicit am mult timp... de pierdut pe net. Si am decis sa-l pierd cu un scop util.

Deci.. daca ma intrebi cum am ajuns pe forumu asta ? ... Dintr-un accident !

Intre timp, in ianuarie am inceput un blog pe blogspot, si chiar daca nu stiu cu ce se mananca chestia asta... ma chinui.

Dupa cateva zile m-am enervat si am cumparat inca un domeniu .com , si mi-am facut si un director web. Nah.. dupa ce am cumparat si scriptu, si mi-am chinuit talentu inexistent cu el... am aflat ca nu mai sunt la moda directoarele ... dar insist sa-l construiesc... e numit ^&@^&%&@$ .. (damn.. nu ma lasa jigodia de forum sa postez links, cica nu am 10 nu stiu ce)

Dupa alte cateva zile am aflat de forumu' DigitalPoint, am dat de vreo 2 romani care m-au ajutat enorm, mi-au explicat cateva chestii.... si am aflat de....... na belea.. SEO ..

Acum tre sa invat si asta cu ce se mananca... so here I am...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

"jigodie de forum" nu e prea placut spus cand te astepti sa inveti multe de la comunitatea astea eu zic ca faci o greseala mare de tot daca ai inceput treburile pe internet doar sa faci bani. Initial trebuie sa stii cum iti poti crea o audienta si abia apoi te gandesti cum poti monetiza trafficul respectiv. Daca ai un blog si un director cu 3 posturi si deja ai bagat 3 large boxes de la adsense nu stiu zau daca o sa faci ceva banuti din net dupa un inceput de genul ala Digital point e bunicel, dar in ultima vreme sunt cam multi indieni pe acolo care strica piata.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Inainte sa faci bani pe internet, cum spune Nosfer, o sa ai mult de invatat. O sa gasesti multe sfaturi utile pe "jigodia asta de forum" asa ca da-i bataie la citit.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    32

Implicit

@Diana - iti dai seama ca am zis la gluma "jigodia de forum", si m-am referit oricum mai mult la scriptul folosit. In fine.

@Nosfer's - pai normal ca am inceput treburile pe net DOAR ca sa fac bani, crezi ca e o asa placere sa belesc ochii in monitor toata ziua ? Distractia nu e pe net, e in real life.. nici sa socializezi pe net nu e bine, o iei razna.

Mie personal netu' nu mai are alta folosinta decat pentru 2 lucruri :
    1) sa invat lucruri noi si ..
    2) sa fac bani . Asta scopu meu final.

Dvs m-ati categorisit deja : "Daca ai un blog si un director cu 3 posturi si deja ai bagat 3 large boxes de la adsense nu stiu zau daca o sa faci ceva banuti din net dupa un inceput de genul ala ... O daaa.. nu ai vrea ca dupa 3 saptamani de "webmastering" sa am deja PR3 si vizitatorii de pe nosfer.ro ? Sunt curios, tu cum ai inceput ? Nu tot de jos ? Nu tot cu greseli ? .. Io zic ca postul dvs a fost cel putin acid.

Ideea e ca inainte de testat adsense pe un director, pe care ai putut sa-l vezi la profile, si sa ma cataloghezi, am testat inainte piata cu affiliate marketing, si am facut 80 $ in 2 saptamani. Stiu.. e un rahat , e putin, dar oportunitatea e acolo, si am de gand sa profit de ea.

Si doar ca o paranteza .. adsense e pentru teste (sa vad de ce unii il lauda, iar altii il blameaza) si ca sa nu-mi umplu de la inceput siteul cu bannere la firme de hosting (de exemplu - nu fac referire la vreun blog special ), , si nu am pus pana acum accent pe adsense, care nu mi se pare cine stie ce. Doar indienii obisiti mai dau cate un click pe el, si asta din greseala, pana acum aia 18 de dolari din adsense (in 3 saptamani), fac pariu ca erau mult mai multi daca foloseam alte surse de "monetize". Inca testez asta. Abia mi-am facut cont pe CJ.

Dar nu am venit aici ca sa-mi spuna altii ca daca am incput cu adsense pe director, am inceput gresit... Am venit aici sa invat SEO, sa-mi automatizez siteul, sa-mi aduca vizitatori din SE, fara prea mare efort, ca din rest am vazut , e usor sa aduci vizitatori, dar trebuie multa "munca manuala", ca sa zic asa. Momentan , am putini vizitatori din SE , sub 10 %, si aici trebuie sa lucrez.

Da, forumul DP este cam plin de indieni, traficul pe care l-am primit de acolo este format din 80% ip-uri de India.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ai venit pe forum şi spor la bani

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ai venit. Inedita prezentare!

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine ai venit
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

succes!
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Skript este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Locaţie
    Oradea, Romania
    Vârstă
    38
    Posturi
    31
    Putere Rep
    33

Implicit

Bun venit si bafta multa.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Bun venit in SeoPedia !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. salut
    De dilo19 în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th October 2009, 13:31
  2. Salut !!!
    De Zait Victor în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th February 2009, 12:14
  3. Salut!
    De vmariusgl în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6