Mda .. deci .. Hello World !
Pe mine ma cheama, deci ma numesc, ca asa mi se zice ... Cristi. Altii ma stiu de Poison.
Cica tre' sa scriu aici prima data, so.. let's do this.
Sunt nou in domeniu asta al siteurilor. De fapt nu chiar nou, am mai avut un site sau 2 intre anii 1998-2000 . Apoi m-am lasat . Daca ma gandesc bine, atunci SEO nu insemna nimic. De fapt google nici macar nu avea un cuvant de spus prin anii aia.
Acum incerc s-o iau de la 0, si vad ca in anii astia am pierdut o oportunitate destul de buna de a construi ceva .. pe internet. In anii astia vad ca s-a dezvoltat ffff mult, si sunt o gramada de oportuntati de a "face bani", iar pana acum pt. mine internetu s-a rezumat la cateva forumuri, mess, si cam atat.
Intre timp, afacerile mele din Real Life au de suferit din cauza crizei, si am decis sa renunt. Luna asta imi lichidez ultima afacere. O sa-mi incerc norocu' pe net. Sunt baiat destept si invat repede.
De fapt nu criza m-a facut sa incerc o afacere pe internet, ci un stupid accident rutier de acum 3 luni. Am stat prin spitale ceva timp, si acum stau mult timp inchis in casa, medicamentatie, teste , etc etc.. deci implicit am mult timp... de pierdut pe net. Si am decis sa-l pierd cu un scop util.
Deci.. daca ma intrebi cum am ajuns pe forumu asta ? ... Dintr-un accident !
Intre timp, in ianuarie am inceput un blog pe blogspot, si chiar daca nu stiu cu ce se mananca chestia asta... ma chinui.
Dupa cateva zile m-am enervat si am cumparat inca un domeniu .com , si mi-am facut si un director web. Nah.. dupa ce am cumparat si scriptu, si mi-am chinuit talentu inexistent cu el... am aflat ca nu mai sunt la moda directoarele... dar insist sa-l construiesc... e numit ^&@^&%&@$ .. (damn.. nu ma lasa jigodia de forum sa postez links, cica nu am 10 nu stiu ce)
Dupa alte cateva zile am aflat de forumu' DigitalPoint, am dat de vreo 2 romani care m-au ajutat enorm, mi-au explicat cateva chestii.... si am aflat de....... na belea.. SEO ..
Acum tre sa invat si asta cu ce se mananca... so here I am...

. 
Răspunde cu citat
asa ca da-i bataie la citit.