Salut toata comunitatea seopedia si multumesc pentru aprobarea contului.
Numele meu este Edy , fac 17 ani in curand si locuiesc in Ploiesti impreuna cu sora mea in timpul scolii (in weekend si in vacante cu parintii la Maneciu).
De ceva vreme am observat ca imi place atat programarea cat si seo si am multi prieteni care au facut bani frumusei in cativa ani de munca si m-am decis sa incep si eu.
Despre programare nu pot sa zic prea multe, nu am facut pana acum un script de la zero, am modificat ce i-a trebuit si deocamdata sunt multumit asa.
Cat despre seo, m-am luat de cateva saptamana sa invat si mi s-a parut foarte ok si am zis sa continui, de aceea m-am inregistrat aici pentru a cere/da sfaturi privitoare la programare si seo, mai exact la tot ce inseamna lumea www .
Siteuri prea serioase deocamdata nu am, in februarie o sa ma iau ca acum am fost cam ocupat cu scoala si alte probleme si au cam decazut si alea mici care incepusem sa le ridic. Asta e , inerc de 1000 de ori pana imi iese bine![]()
Acum spre final...: sper ca nu v-am aburit prea mult. Tot ce-mi doresc este sa ne intelegem toti membrii intre noi si sa ne ajutam reciproc.
Multa bafta tutusor si va doresc succes in continuare si de ce nu, cand o sa se vada si roadele muncii dvs de ani de zile: "la multi ani!"![]()

Răspunde cu citat

SeoPedia