Bine ai venit! Chiar ma intrebam intr-un timp de ce nu mai vad si useri noi.
Enjoy!
Bine ai venit! Chiar ma intrebam intr-un timp de ce nu mai vad si useri noi.
Enjoy!
Poate din cauza procesului foarte intortochiat de inregistrare care este in acelasi timp si lafel de sigur. E laudabila initiativa administratorilor de a face inregistrari doar pe baza scrisorii ca astfel dovedesti ca , chiar ai ce face aici, chiar vrei sa ai cont.
Nu prea sunt useri noi ca probabil unii renunta pe parcursul inregistrarii sau nu sunt capabili sa lucreze intr-o comunitate asa serioasa.
In plus nu sunt extrem de multi webmasteri care sunt interesati si de seo.
Am vazut siteuri bune si frumoase care la seo sunt zero.
Cred ca astea ar fi o parte din motive.![]()
Bine te-am gasit si sper sa ne intelegem bine, am citit zilele astea inainte sa mi se valideze contul , o parte din posturile tale si mi-au parut foarte interesante.
Cat despre siteul tau te am la parteneri(link sponsorizat la inregistrarea pe director).
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th January 2009 la 12:21.
Bine ai venit in comunitate!
Super tare! bun venit edy12006!
Mersi, mersi la toti. Sunteti cei mai primitori useri din cate forumuri am folosit.
Ma bag sa imi fac ceva linkuri dupa metodele amintite in articolul: "100 de metode de a obtine linkuri" , apoi intru sa citesc pe aici pe forum apoi sa postez daca e cazul.
Pai tot incepator, dar avem ce invata pe acest forum![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)