Mar de la numele meu : Marian Ionescu
Sunt freelancer de 9 ani, am dezvoltat jocuri flash, scripturi php, design etc.
De 8 ani fac SEO, in mare parte pentru un client din Elvetia (intre timp am devenit prieteni.
Mar de la numele meu : Marian Ionescu
Sunt freelancer de 9 ani, am dezvoltat jocuri flash, scripturi php, design etc.
De 8 ani fac SEO, in mare parte pentru un client din Elvetia (intre timp am devenit prieteni.
Ultima modificare făcută de Mar; 12th March 2010 la 21:31.
palex1988 de la numele meuPescar Alexandru + anul nasterii 1988
SEOIST - incepatorde...sa vedem nu mai stiu exact, dar cred ca in vara implinesc 3 ani de cand sunt prin sfera SEO. M-am apucat de seo la webness timisoara, sub comanda lui Mircea Budean (my mentor) !
![]()
domnualin -nu semnfica nimic, doar caractere aruncate![]()
un nick destul de penal, ales la inscrierea pe forum fara sa cred ca voi ramane in comunitate. Asta este. My bad.
Hasouni - de la numele meu de familie Hasouna :-s
Sa ne abtinem si sa nu rademn dah ?
Da, nu sunt din RO teoretic , practic da.
Multi utilizatori noi in ultimul timp, cu nick-uri care mai de care mai interesante: GrindcoreVlad, Zimbru, BluMan, Wizard2000, DubluQ si altii... curiozitatea ma omoara!
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
zimbru s-a nascut undeva prin 2002 :] Este un nickname pe care il folosesc in jocurile online. M-am atasat de el, nimic special.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cred ca acum poti sa scapi de aceasta povara, daca iti doresti
Doresc sa-mi schimb userul de pe forum
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Fascinat de copil de Tasmania, am ales ca nick-name capitala acestei insule, Hobart.
Este locul unde aș dori să călătoresc, dar e o destinație prea scumpă așa că mă mulțumesc și cu Halkidiki![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
BluMan .... nici nu mai tin minte de unde l-am scos .... aveam nevoie de un nick pentru mirc (acum multi ani) si am ales acest nume !
Acum am descoperit si eu acest topic
Am acest nick de prin facultate cand stateam noptile prin laboratorul universitatii si agatam fete pe mirc, inseamna ca iubesc viata, prefer sa ma concentrez pe partea frumoasa a vietii, ca am descoperit ca asa si realizarile sunt mai mari , si in sensul frumos.
Am mai avut unul dat automat de serverul facultatii cand trebuia sa ma loghez in sistem pe care il mai folosesc uneori pe softpedia.com, ca la contul lovelife imi da eroare cand vreau sa ma loghez uneori.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut,
Userul meu (niladam) nu e decât numele meu scris invers![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)