Tudi vine de la Tudi. Si rimeaza cu Nudi.
w!ll, nu am idee exact de la ce vine, dar stiu ca l-am ales intr-un moment in care doream un nick care sa nu aibe absolut nicio legatura cu numele meu (Florin), poate ca are putin legatura cu actorul Will Smith (mi-a placut foarte mult seria "The Fresh Prince of Bel-Air"), dar cand l-am ales mi-a placut foarte mult cum arataformat mai mult din linii: w!ll -> |||||||
bruzli e porecla din armata, apoi am inceput sa o folosesc online
Ce-mi plac semnificatiile voastre !cu ocazia bruzli mi-am amintit ca am si eu o porecla: "bucu"
vine de la bunicu
Sa intru in randu lumii moderne.. mi s-a zis " ocealan" probabil de la talbiani, habar n`am .. cert este ca am numele asta de vreo 6-7 ani si cam atat.![]()
ro - romania
iv - ivolve(evolve de fapt dar cu e suna nasol) asa ca a ramas cu "i"
asta a fost initial ,,dar daca stau si ma mai gandesc ar mai fii vreo doua semnificatii
![]()
[ex user name roiv]
Nu de la talibani! E de la Kurzihttp://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan
![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
pe acolo
mersi de info stiam de Abdullah dar nu i`am dat prea multa importanta. Esenta eu sunt..
Poison - de la otrava, ca sunt pus mereu pe cearta / hartza / mistouri. Asa mi se spune in lumea interlopa de vreo 10 ani, daca ai auzit de Poison te sfatuiesc sa fugi. Se stie , si pe net e nou : "Chuck Norris cand a auzit de Poison, si-a luat jucariile si a plecat".
ma rog.. 17 e numaru' meu norocos.. so...
numele meu este catalin, nu ma ascund![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)