Tudi vine de la Tudi. Si rimeaza cu Nudi.
Versiune printabilă
Tudi vine de la Tudi. Si rimeaza cu Nudi.
w!ll, nu am idee exact de la ce vine, dar stiu ca l-am ales intr-un moment in care doream un nick care sa nu aibe absolut nicio legatura cu numele meu (Florin), poate ca are putin legatura cu actorul Will Smith (mi-a placut foarte mult seria "The Fresh Prince of Bel-Air"), dar cand l-am ales mi-a placut foarte mult cum arata :) format mai mult din linii: w!ll -> |||||||
bruzli e porecla din armata, apoi am inceput sa o folosesc online
Ce-mi plac semnificatiile voastre ! :D cu ocazia bruzli mi-am amintit ca am si eu o porecla: "bucu" :D vine de la bunicu
Sa intru in randu lumii moderne.. mi s-a zis " ocealan" probabil de la talbiani, habar n`am .. cert este ca am numele asta de vreo 6-7 ani si cam atat.:)
ro - romania
iv - ivolve(evolve de fapt dar cu e suna nasol) asa ca a ramas cu "i"
asta a fost initial ,,dar daca stau si ma mai gandesc ar mai fii vreo doua semnificatii
:confused:
Nu de la talibani! E de la Kurzi :) http://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan :)
:)) pe acolo :) mersi de info stiam de Abdullah dar nu i`am dat prea multa importanta. Esenta eu sunt..
Poison - de la otrava, ca sunt pus mereu pe cearta / hartza / mistouri. Asa mi se spune in lumea interlopa de vreo 10 ani, daca ai auzit de Poison te sfatuiesc sa fugi. Se stie , si pe net e nou : "Chuck Norris cand a auzit de Poison, si-a luat jucariile si a plecat" :) .
ma rog.. 17 e numaru' meu norocos.. so...
numele meu este catalin, nu ma ascund :P